Γιατί να επιλέξω το highlighter στο καλοκαιρινό μου μακιγιάζ; Plus 8 highlighters για να διαλέξεις!

Ευαγγελία Αλπίδου
Γιατί να επιλέξω το highlighter στο καλοκαιρινό μου μακιγιάζ; Plus 8 highlighters για να διαλέξεις!

@patrickta_

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα το highlighter σε σκόνη θα σου χαρίσει ένα ματ αποτέλεσμα, ενώ αν έχεις ξηρή οι υγρές υφές θα ενυδατώσουν και θα χαρίσουν extra λάμψη και φρεσκάδα στα χαρακτηριστικά σου.

Όλες γνωρίζουμε πως για να χαρίσουμε λάμψη στο πρόσωπό μας -ειδικά τώρα το καλοκαίρι- πρέπει να βρούμε το τέλειο highlighter. Το highlighter είναι το προϊόν που με μία κίνηση χαρίζει φυσική λάμψη στο πρόσωπο.

Γιατί να επιλέξω το highlighter στο καλοκαιρινό μου μακιγιάζ;

Το highlighter είναι το μαγικό προϊόν που φωτίζει και κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ξαφνικά τα ζυγωματικά, η μύτη, το μέτωπο και το πιγούνι αποκτούν μία λάμψη που μοιάζει σαν να «άγγιξαν» το πρόσωπο οι ακτίνες του ήλιου.

Editor’s choice: Οι καλύτερες αδιάβροχες mascara που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Στην αγορά υπάρχουν highlighters σε υγρή υφή και σε σκόνη, δεν υπάρχει κατάλληλο και μη, αναλόγως το τι σε βολεύει να χρησιμοποιείς, αυτό και θα επιλέξεις. Παρόλα αυτά, αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα το highlighter σε σκόνη θα σου χαρίσει ένα ματ αποτέλεσμα, ενώ αν η επιδερμίδα σου είναι ξηρή οι υγρές υφές θα ενυδατώσουν και θα χαρίσουν extra λάμψη και φρεσκάδα στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

patrickta_1718915284_3394829921112740342_23379226.jpg

@patrickta_

Editor's tips: Πρόσθεσε λίγο highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού και κάτω από τη γωνία του φρυδιού. Το highlighter σε αυτά τα δύο σημεία θα χαρίσει ένα απίστευτα φωτεινό βλέμμα.

Πώς θα βρεις την ιδανική απόχρωση για την επιδερμίδα σου

Χρειάζεσαι ένα highlighter που να είναι στον τόνο που απαιτεί η επιδερμίδα σου, στην υφή που το δέρμα σου έχει ανάγκη (σκόνη ή υγρή) και να είναι τόσο λαμπερό όσο μπορείς να υποστηρίξεις σαν χαρακτήρας (main character ή shy girl). Οι μεσαίες και σταρένιες επιδερμίδες ταιριάζουν με τις σαμπανιζέ αποχρώσεις, ενώ οι σκουρόχρωμες με bronze, χρυσαφένια χρώματα.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει 8 super glow highlighters για κάθε ανάγκη και χαρακτήρα. Το highlighter είναι το προϊόν που θα σε συντροφεύσουν όλο το καλοκαίρι. Ρίξε μία ματιά…

Μην ξεχνάς τα χείλη σου! 5 lip balms με SPF για τέλεια και ενυδατωμένα χείλη