Πώς θα πετύχεις το Aperol spritz makeup που έχει τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος

Ευαγγελία Αλπίδου

Editor's tip: Επίλεξε υγρές υφές καθώς θα χαρίσουν ένα δροσερό και απαλό αποτέλεσμα που θα κάνει την επιδερμίδα να σφύζει από ζωντάνια και υγεία. 

Η αγαπημένη μου ώρα της ημέρας είναι αυτή κατά τη διάρκεια της δύσης του ήλιου. Εκείνη την ώρα που ο ουρανός και η θάλασσα γεμίζει με πορτοκαλί, ροζ και κόκκινους υποτόνους, οι οποίοι αντανακλούν επάνω στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα και την κάνουν να ακτινοβολεί λάμψη από μακριά... Αυτός, λοιπόν, είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή!

Πριν λίγες ημέρες, ενημερώθηκα για ένα νέο beauty trend που έγινε αμέσως viral από το απόλυτο girl crush του Instagram τη Hailey Bieber. Πρόκειται για ένα makeup trend στο οποίο πρωταγωνιστούν τα ζεστά χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Όπως καταλαβαίνεις, έσπευσα αμέσως να μάθω τα πάντα για το απόλυτο μακιγιάζ του καλοκαιριού.

434122931_18446354617037292_2075468696123868714_n-(1).jpg

@haileybieber

Honey butter blonde: Το βουτυρένιο ξανθό είναι το πιο γλυκό χρώμα μαλλιών που πηγαίνει σε όλες

Το νέο trend ακούει στο όνομα «Aperol spritz makeup» καθώς κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται super fresh και δροσερή, όπως εκείνη την ώρα που απολαμβάνεις το δροσερό cocktail σου δίπλα από τη θάλασσα, λίγο πριν δύσει ο ήλιος.

Πως θα πετύχεις το «Aperol spritz makeup»

Yuhan-Wang-bks-S24-020.jpg

Για να πετύχεις το Aperol spritz makeup θα χρειαστεί να επιλέξεις προϊόντα όπως ρουζ, σκιές, lip glosses και highlighters σε ροδακινί, πορτοκαλί και ροζ αποχρώσεις. Για αρχή, δημιούργησε μία clean βάση και στη συνέχεια, δώσε χρώμα στα ζυγωματικά σου. Για να πετύχεις ζουμερά ζυγωματικά που μοιάζουν λες και τα «άγγιξαν» οι ακτίνες του ήλιου θα χρειαστεί να blendάρεις δύο υγρά ρουζ μαζί, ένα πορτοκαλί και ένα ροζ. Τέλος, πρόσθεσε επάνω από τα δύο ρουζ το υγρό highlighter σου και είσαι έτοιμη!

Editor's tip: Επίλεξε υγρές υφές καθώς θα χαρίσουν ένα δροσερό και απαλό αποτέλεσμα που θα κάνει την επιδερμίδα να σφύζει από ζωντάνια και υγεία.

Αν θες να δοκιμάσεις το νέο makeup trend στο οποίο πρωταγωνιστούν τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και δες τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το viral μακιγιάζ του καλοκαιριού.

7 αντηλιακά σε spray για να ψεκάζεσαι & να προστατεύεσαι από τον ήλιο χωρίς να χαλάς το μακιγιάζ σου