7 αντηλιακά σε spray για να ψεκάζεσαι & να προστατεύεσαι από τον ήλιο χωρίς να χαλάς το μακιγιάζ σου

Ευαγγελία Αλπίδου
7 αντηλιακά σε spray για να ψεκάζεσαι & να προστατεύεσαι από τον ήλιο χωρίς να χαλάς το μακιγιάζ σου

Το αντηλιακό σε spray χαρίζει ενυδάτωση και προστασία σε χρόνο dt.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το αντηλιακό και το πόσο σημαντική είναι η προστασία του δέρματος από τον ήλιο, ανεξαρτήτως εποχής. Ειδικά όμως αυτή την εποχή, που οι θερμοκρασίες «αγγίζουν» κόκκινο το αντηλιακό είναι το must have item που πρέπει να υπάρχει σε κάθε τσάντα και νεσεσέρ.

Στην αγορά υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά αντηλιακά, άλλα σε μορφή κρέμας, αφρού, stick και spray. Αυτό που έχουμε ανάγκη όμως μέσα στην ημέρα είναι ένα αντηλιακό το οποίο θα ανανεώνουμε ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χαλάει το μακιγιάζ μας.
Και εδώ, λοιπόν, έρχεται το αντηλιακό σε spray. Το αντηλιακό σε spray χαρίζει ενυδάτωση και προστασία σε χρόνο dt.

Pedicure o'clock: Κόκκινο, μαύρο και nude τα all time classic χρώματα στο pedicure

Με ένα μόνο ψέκασμα, δηλαδή, κάνεις refresh στο αντηλιακό σου χωρίς να αφαιρέσει το μακιγιάζ σου. Ο ήλιος είναι πανταχού παρών! Γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η καθημερινή χρήση αντηλιακού, αλλά και η ανανέωσή του μέσα στην ημέρα.

Γιατί είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού;

pexels-mikhail-nilov-8158589.jpg

Η καθημερινή χρήση αντηλιακού καθυστερεί την πρόωρη γήρανση και την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων στην επιδερμίδα. Επιπλέον, βοηθάει, στην πρόληψη των πανάδων και των δυσχρωμιών της επιδερμίδας, ενώ προστατεύει και από την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του δέρματος από τις ακτίνες του ήλιου. Γι' αυτό, λοιπόν, καταλαβαίνεις γιατί είναι «απαραίτητη» η χρήση του, αλλά και η «ανανέωσή» του μέσα στην ημέρα...

Αυτά τα ενυδατικά αφρόλουτρα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα ομοιόμορφο μαύρισμα

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα καλύτερα αντηλιακά σε spray που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Θα μπορείς να τα έχεις πάντα μέσα στην τσάντα σου και να ανανεώσεις το αντηλιακό σου χωρίς να χαλάς το μακιγιάζ σου. Ρίξε μία ματιά...

Shopping time:

Καφέ smokey eyes και sunset makeup looks κυριάρχησαν στο Paris Couture Fashion Week