7 bronzer για λαμπερή και ηλιοκαμένη επιδερμίδα - Τα σωστά tips για τέλεια εφαρμογή

Ευαγγελία Αλπίδου

Είναι λάθος να πουδράρεις όλο το πρόσωπό σου με bronzer, γιατί... θα βγεις πορτοκαλί! Δες παρακάτω τα σωστά σημεία...

Ε, λοιπόν, σήμερα θα μιλήσουμε για ένα από τα αγαπημένα μου καλλυντικά που έχω πάντα και παντού μαζί μου. Φυσικά και αναφέρομαι στο bronzer! Το «μαγικό» προϊόν που με μία κίνηση σμιλεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και χαρίζει μία ηλιοκαμένη όψη.

Το bronzer μιμείται τις ακτίνες του ήλιου που πέφτουν επάνω στην επιδερμίδα... Γι' αυτό τοποθετείται σε σημεία όπως τη μύτη, τα ζυγωματικά, το μέτωπο και το ντεκολτέ, δημιουργώντας ένα super sunkissed αποτέλεσμα. Το bronzer έχει μία ζεστή, θερμή απόχρωση με διακριτικά glitters που κάνουν την επιδερμίδα να ακτινοβολεί λάμψη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πώς θα πετύχεις το Aperol spritz makeup που έχει τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος

Ωστόσο, είναι ένα προϊόν που δεν θεωρείται αρκετά εύκολο στη χρήση του. Αν δεν απλώσεις σωστά το bronzer στην επιδερμίδα σου, μπορείς πολύ εύκολα να τα θαλασσώσεις και να βγεις με διχρωμίες και έντονες σκιές. Ειδικά αν έχεις λευκή επιδερμίδα, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική. Γι' αυτό, λοιπόν, παρακάτω έχω συγκεντρώσει τα πολύ χρήσιμα tips εφαρμογής του bronzer που πρέπει να γνωρίζεις για ένα τέλειο, φυσικό αποτέλεσμα. Good luck, girl!

Όλα τα tips για τέλεια εφαρμογή

https://www.instagram.com/p/C7x3g8ENdGA/

Επίλεξε τη σωστή απόχρωση

Η απόχρωση του bronzer παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα! Αν η επιδερμίδα σου είναι λευκή θα πρότεινα μία πιο ψυχρή απόχρωση με γκρι υποτόνους. Από την άλλη, αν η επιδερμίδα σου είναι πιο σταρένια θα έτεινα σε μία πιο θερμή απόχρωση με βάση το πορτοκάλι.

Βρες τα σωστά σημεία με το σωστό πινέλο

Είναι λάθος να πουδράρεις όλο το πρόσωπό σου με bronzer, γιατί... θα βγεις πορτοκαλί! Ναι, μην γελάς! Τοποθέτησε το bronzer με το πινέλο, kabuki (κοντό με πυκνές τρίχες), μόνο στα ζυγωματικά, τη μύτη και τους κροτάφους.

Anderson-bbt-S22-010.jpg

Extra tip: Το bronzer χρησιμοποιείται πάρα πολύ ωραία και για σκιά στα μάτια καθώς δένει μαζί με το υπόλοιπο πρόσωπο και χαρίζει ένα super φρέσκο καλοκαιρινό look.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα και ελαφριά bronzer σε πούδρα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα δοκιμάσεις και να χαρίσεις στο μακιγιάζ σου το τέλειο sunkissed εφέ.

Shopping list:

Σου αρέσουν τα στράπλες tops; 3 beauty tips που θα αναδείξουν το ντεκολτέ σου