Cleansing balms: Με αυτά τα καθαριστικά το ντεμακιγιάζ θα γίνει η αγαπημένη σου ώρα της ημέρας

Ευαγγελία Αλπίδου
Cleansing balms: Με αυτά τα καθαριστικά το ντεμακιγιάζ θα γίνει η αγαπημένη σου ώρα της ημέρας

6 cleansing balms με πλούσια και ελαφριά υφή που είναι ιδανική για όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και για τις λιπαρές καθώς δεν αφυδατώνουν το δέρμα, αντιθέτως το γεμίζουν θρέψη.

O καθημερινός καθαρισμός της επιδερμίδας μας είναι αδιαπραγμάτευτος! Ειδικά ο βραδινός καθαρισμός. Το βράδυ η επιδερμίδα μας έχει επάνω της, αντηλιακά, μακιγιάζ, σκόνη, λιπαρότητα και ρύπους. Γι' αυτό, λοιπόν, η βραδινή skincare routine είναι το α και το ω. Ωστόσο, ποιο προϊόν είναι κατάλληλο για να αφήσει την επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή;

Η αλήθεια είναι πως στην αγορά υπάρχουν πολλά νερά ντεμακιγιάζ, μαντηλάκια και γαλακτώματα που μπορούν να αφαιρέσουν με επιτυχία όλα τα παραπάνω από την επιδερμίδα. Ok είναι, αλλά δεν αρκούν μόνα τους, για να αφαιρέσουν και το μακιγιάζ, και τα προϊόντα αλλά και τους ρύπους αποτελεσματικά και τελείως.

7 αντηλιακά σε spray για να ψεκάζεσαι & να προστατεύεσαι από τον ήλιο χωρίς να χαλάς το μακιγιάζ σου

Αυτό το προϊόν θα αφαιρέσει το μακιγιάζ σου στο πι και φι

pexels-polina-kovaleva-5927728.jpg

Το «κλειδί» λοιπόν βρίσκεται στα balms καθαρισμού. Τα balms αποτελούνται από έλαια και θρεπτικά, καθαριστικά συστατικά, τα οποία μπορούν να αφαιρέσουν με μία κίνηση όλα τα προϊόντα και τους ρύπους που έχουν συσσωρευτεί στους πόρους της επιδερμίδας. Επιπλέον, θρέφουν ως βάλσαμο και ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα, αφήνοντας μία καθαρή, καταπραϋντική και εξαιρετικά απαλή αίσθηση.

Τα cleansing balms έχουν πλούσια και ελαφριά υφή που είναι ιδανική για όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και για τις λιπαρές καθώς δεν αφυδατώνουν το δέρμα, αντιθέτως το γεμίζουν θρέψη.

Αυτά τα ενυδατικά αφρόλουτρα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα ομοιόμορφο μαύρισμα

Βέβαια, αν έχεις επιδερμίδα με τάση για ακμή, καλό θα ήταν να μιλήσεις πρώτα με τον δερματολόγο σου, αυτό πρέπει να το κάνεις πάντα, καθώς το δικό σου δέρμα έχει ιδιαίτερες ανάγκες.

Όπως θα έχεις καταλάβει, εδώ στο beauty department του queen λατρεύουμε τα cleansing balms... Μήπως ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσεις κι εσύ; Μην ανησυχείς! Για να σου κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητά σου, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα 6 αγαπημένα μας, τα οποία είναι φιλικά προς κάθε επιδερμίδα και θα τα λατρέψεις και εσύ όσο εμείς. Ρίξε μία ματιά...

Shopping list:

7 ενυδατικές κρέμες σώματος που θα χαρίσουν λάμψη στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου