Υγρό ρουζ: Όλα τα tips για να εφαρμόσεις σωστά το must-try προϊόν - 6 προϊόντα για να διαλέξεις

Ευαγγελία Αλπίδου
Υγρό ρουζ: Όλα τα tips για να εφαρμόσεις σωστά το must-try προϊόν - 6 προϊόντα για να διαλέξεις
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Και να θυμάσαι: Όσο πιο ψηλά ξεκινήσεις την εφαρμογή του ρουζ, τόσο πιο έντονο θα είναι το αποτέλεσμα lift-up στο πρόσωπό σου. Μην φοβηθείς λοιπόν να το φτάσεις πολύ ψηλά!

Το ρουζ είναι ένα από τα αγαπημένα προϊόντα που έχω στο νεσεσέρ μου. Από μικρή έβλεπα τη μητέρα μου να το χρησιμοποιεί, μέχρι που το δοκίμασα κι εγώ. Από την πρώτη μέρα που το φόρεσα, εθίστηκα και ο λόγος είναι απλός.

Το ρουζ μπορεί να σε κάνει να δείχνεις δροσερή και φρέσκια ακόμα και μετά από το χειρότερο hangover, μετά από τον πιο δραματικό χωρισμό. Το φοράς και πας σερί στο γραφείο και κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα! Ωστόσο, αν δεν το φορέσεις σωστά ή αν βάλεις λάθος απόχρωση, το αποτέλεσμα δεν θα είναι κολακευτικό.

6 manicure για να υιοθετήσεις το πιο ρομαντικό χρώμα, το baby pink

Ποια είναι η σωστή εφαρμογή;

Όχι, δεν το φοράμε μόνο επάνω στα ζυγωματικά. Αυτά είναι κατάλοιπα της δεκαετίας του 80. Ξέχνα επίσης τα πολύ ροζ ρουζ. Επειδή λέγεται ρουζ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και ροζ. Ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σου μπορεί να είναι ροζ, ροδακινί, φούξια, ακόμα και κόκκινο. Ναι, κόκκινο!

Ακόμα, δεν υπάρχει μόνο ένα είδος ρουζ. Μπορείς να βρεις προϊόντα σε μορφή πούδρας, κρεμώδη, υγρά… Όλα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα που θέλεις και από τον τύπο της επιδερμίδας σου. Ωστόσο, τα υγρά ρουζ έχουν τη δυνατότητα να χαρίζουν μία ανάλαφρη, νεανική όψη. Έτσι, με μία μόνο κίνηση μπορείς να εξαφανίσεις οποιαδήποτε κούραση από την επιδερμίδα του προσώπου σου.

Chakra-HC-clp-F24-016.jpg

8 serum για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα από το πρωί ως το βράδυ

Επιπλέον, τα liquid ρουζ θεωρούνται multitasker προϊόντα, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλα σημεία του προσώπου. Δηλαδή, εκτός από τα ζυγωματικά, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ως σκιά επάνω στο κινητό βλέφαρο και στα χείλη δημιουργώντας ένα juicy αποτέλεσμα.

Χαμογέλα πλατιά και ξεκίνα την εφαρμογή από τα μήλα σου με φορά προς τους κροτάφους, και επάνω από τα φρύδια κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις. Μπορείς να απλώσεις το προϊόν είτε με ένα πινέλο είτε με τα δάχτυλά σου ταμποναριστά.

Και να θυμάσαι: Όσο πιο ψηλά ξεκινήσεις την εφαρμογή του ρουζ, τόσο πιο έντονο θα είναι το αποτέλεσμα lift-up στο πρόσωπό σου. Μην φοβηθείς λοιπόν να το φτάσεις πολύ ψηλά!

Παρακάτω έχω συγκεντρώσει μερικά από τα αγαπημένα μου υγρά ρουζ, αυτά που λατρεύω, να φοράω καθημερινά σε κάθε σημείο του προσώπου. Ρίξε μία ματιά και θα καταλάβεις...

Summer in the city: 3 κομψά χτενίσματα που επιλέγουν οι Γαλλίδες το καλοκαίρι