Αυτές οι ευωδιαστές μάσκες μαλλιών θα τελειοποιήσουν τη haircare routine σου

Ευαγγελία Αλπίδου

Η μάσκα είναι μία μικρή θεραπεία, που αναζωογονήσει τα μαλλιά και τους δίνει αυτό ακριβώς που τους λείπει. Τώρα ξέρεις ποιο είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών σου.

Το προϊόν που θα σου φανεί απαραίτητο στις καλοκαιρινές διακοπές σου είναι η μάσκα μαλλιών. Και αυτό γιατί ο ήλιος, το θαλασσινό νερό, το χλώριο της πισίνας αφυδατώνουν και ταλαιπωρούν την τρίχα.

Έτσι, η τρίχα από εκεί που ήταν full ενυδατωμένη, ξαφνικά αποκτά μία ξηρή επιφάνεια με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται θαμπά και ταλαιπωρημένα. Και για να σε προλάβω, όχι δεν είναι αρκετό το αντηλιακό μαλλιών που βάζεις το πρωί στην παραλία. Έχεις ανάγκη από κάτι πιο δραστικό. Ένα προϊόν που θα χαρίσει στα μαλλιά ενυδάτωση και θα επαναφέρει τη χαμένη λάμψη. Φυσικά και αναφέρομαι στις μάσκες μαλλιών.

Εκτός από το σαμπουάν που καθαρίζει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, η ρουτίνα σου πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει και μία μάσκα μαλλιών. Βλέπεις, η μάσκα είναι μία μικρή θεραπεία, που αναζωογονήσει τα μαλλιά και τους δίνει αυτό ακριβώς που τους λείπει.

Η μάσκα μαλλιών αναδομεί, ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά

matildadjerf_1719079651_3396208728832358872_12980913.jpg

@matildadjerf

Καφέ μολύβι, bronzer και lip gloss! Τα προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

Οι μάσκες μαλλιών, αποτελούνται από συστατικά φυσικής προέλευσης, με εξειδικευμένες φόρμουλες που διεισδύουν στο εσωτερικό της τρίχας και επανορθώνουν τη δομή της, προσφέροντας θρέψη σε βάθος. Επιπλέον, ενδυναμώνουν τα ταλαιπωρημένα, αδύναμα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα τα προστατεύουν από την ψαλίδα.

Μετά από το σαμπουάν και το conditioner, σειρά έχει η μάσκα μαλλιών. Η μάσκα μαλλιών πρέπει να είναι ένα must-step στη hair routine σου και να τη χρησιμοποιείς μία με δύο φορές την εβδομάδα. Την εφαρμόζεις στα μήκη και τις άκρες, την αφήνεις για 10 λεπτά και... voila!

Κοντό καρέ: 5 hot επιλογές που θα σε πείσουν να κόψεις τα μακριά μαλλιά σου

Στην παρακάτω gallery έχουμε βρει 7 υπέροχες, μοσχομυρωδάτες μάσκες μαλλιών, που θα λατρέψεις! Κάποιες χαρίζουν άμεση ενυδάτωση, ενώ άλλες θα επαναφέρουν τη χαμένη λάμψη στα μαλλιά σου. Τώρα ξέρεις ποιο είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών. Εσύ ποια θα διαλέξεις;

Shopping time:

Bardot bangs: Οι αφέλειες της Brigitte Bardot είναι η hot τάση του καλοκαιριού & ταιριάζουν σε όλες