8 serum για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα από το πρωί ως το βράδυ

Ευαγγελία Αλπίδου
8 serum για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα από το πρωί ως το βράδυ
launchmetrics.com/spotlight

Το προϊόν που μπορεί να προσφέρει άμεση και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου είναι το serum και όχι η ενυδατική κρέμα!

Όπως έχουμε πει πολλές φορές και όπως θα ξανά πούμε, η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι το α και το ω για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Μπορεί η αντηλιακή κρέμα να είναι το Νο1 προϊόν που πρέπει να φοράς το καλοκαίρι την ώρα που απολαμβάνεις τον καυτό ήλιο στην ξαπλώστρα, ωστόσο, μετά που θα γυρίσεις στο σπίτι, η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από ενυδάτωση.

Το προϊόν, λοιπόν, που μπορεί να προσφέρει άμεση και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου είναι το serum. Ναι, δεν είναι η ενυδατική κρέμα!
Το serum έχει μικρό μοριακό βάρος σε σχέση με την ενυδατική κρέμα και τα υπόλοιπα skincare προϊόντα με αποτέλεσμα να διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και να λειτουργεί σαν booster ενυδάτωσης και λάμψης.

pexels-jill-burrow-6387845-(3).jpg

Αυτά τα concealer θα «εξαφανίσουν» την κούραση κάτω από τα μάτια σου -Το tip που πρέπει να γνωρίζεις

Ωστόσο, στην αγορά μπορείς να βρεις δεκάδες serum, αναλόγως με τις ανάγκες του δέρματός σου. Για παράδειγμα, η νιασιναμίδη και το γαλακτικό οξύ, απορροφούν την λιπαρότητα, το υαλουρονικό οξύ προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και επαναφέρει τη λάμψη, ενώ το σαλικυλικό οξύ βοηθάει στην μείωση των πόρων.

Επιπλέον, τα serum δρουν κατά της γήρανσης της επιδερμίδας, καθώς προστατεύουν την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ παράλληλα λειαίνουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

pexels-cottonbro-4612159.jpg

Γιατί να επιλέξεις έναν ορό με Βιταμίνη C;

Αυτή την εποχή, είναι σημαντικό να εστιάσεις σε έναν ορό με με Βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ. Η Βιταμίνη C σε συνδυασμό με το αντηλιακό το πρωί δημιουργούν το τέλειο skincare combo. Κι αυτό, γιατί οι ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες της βιταμίνης C μπορούν να ενισχύσουν τη δράση του αντηλιακού. Αυτό σημαίνει ότι η επιδερμίδα του προσώπου σου θα προστατεύεται διπλά από τη φθορά που προκαλούν οι ακτίνες του ήλιου, αλλά και από τις ελεύθερες ρίζες. Ο συνδυασμός αυτός θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο και θα επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και φωτεινότητα της επιδερμίδας σου.

7 bronzer για λαμπερή και ηλιοκαμένη επιδερμίδα - Τα σωστά tips για τέλεια εφαρμογή

Μην ανησυχείς, δε θα σε αφήναμε έτσι... Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά serum που εμπιστευόμαστε εδώ στο beauty department του queen, καθώς έχουν τη δυνατότητα να χαρίζουν άμεση ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα του προσώπου. Ρίξε μία ματιά...

Shopping list:

4 χτενίσματα με κλάμερ για να δώσεις 90s vibes στα outfits και να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα με στιλ