Έχεις βαρεθεί το κοντό καρέ σου; Το Kitty cut είναι το επόμενο κούρεμα που αξίζει να δοκιμάσεις

Τα διαφορετικά μήκη αγκαλιάζουν και τονίζουν τα μάτια δίνοντας ένα εφέ αιλουροειδούς, εξού και το όνομα Kitty cut.

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες κοπέλες τώρα το καλοκαίρι θέλουν να μακρύνουν τα μαλλιά τους. Αν, λοιπόν, οι άκρες του bob cut σου έχουν φτάσει σε εκείνο το εκνευριστικό σημείο των ώμων που πρέπει να πάρεις τη μεγάλη απόφαση να τα μακρύνεις ή να τα ξανά κόψεις... Αποφασίσαμε να σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση εμείς -το beauty department του queen- και να σου προτείνουμε να τα αφήσεις για τους επόμενους 2-3 μήνες να μακρύνουν.

Μπορεί το bob cut να είναι το κούρεμα που ξεχειλίζει μία αβίαστη παριζιάνικη φινέτσα, ωστόσο, τους καλοκαιρινούς μήνες θες τα μαλλιά σου να είναι μακριά, έτσι ώστε να τα πιάνεις όλα μαζί επάνω περίτεχνους και stylish κότσους, με πολύχρωμα κλάμερ και scrunchies. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους hair artists των celebrities του εξωτερικού, Lucy Jones και Louis Byrne, το δημοφιλές κούρεμα του καλοκαιριού, ακούει στο όνομα Kitty cut.

4 ultra chic updo χτενίσματα που επιλέγουν τα it girls της Ευρώπης

Τι είναι το Kitty cut;

@rachelzegler

Πρόκειται για ένα κούρεμα που τα μήκη του κυμαίνονται από το ύψος των ώμων μέχρι το ύψος της κλείδας, είναι η μακριά εκδοχή του Rachel cut από τα φιλαράκια. Γύρω από το πρόσωπο πλαισιώνονται μικρά και διακριτικά layers που δίνουν την τέλεια κίνηση στα μαλλιά και το κάνουν ιδανική επιλογή για κοπέλες που έχουν λεπτή τρίχα.

6 manicure για να υιοθετήσεις το πιο ρομαντικό χρώμα, το baby pink

Στο Kitty cut, τα διαφορετικά μήκη αγκαλιάζουν και τονίζουν τα μάτια δίνοντας ένα εφέ αιλουροειδούς, εξού και το όνομα Kitty cut. Είναι ένα κούρεμα που δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση, καθώς ακόμα κι αν μακρύνουν οι άκρες, τα layers χαρίζουν την τέλεια κίνηση στο συνολικό look.

@cassdimicco

Είναι ιδανική επιλογή για όλους τους τύπους μαλλιών -ίσια, σπαστά και σγουρά- ωστόσο, αν έχεις ίσια μαλλιά, μία μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και ένα σεσουάρ θα σου χαρίσουν την επιθυμητή κίνηση. Αν έχεις αφέλειες ή curtain bangs το Kitty cut θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το σημείο γύρω από τα μάτια και τα ζυγωματικά.
Go for it!

Μήπως ήρθε η ώρα για μία αλλαγή; Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά στιλ του Kitty cut, για να πάρεις έμπνευση πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο. Enjoy queen!

@sukiwaterhouse

Με έντονα layers και αφέλειες.

@emrata

Τα curtain bangs χαρίζουν extra κίνηση.

@lauraharrier

Το κούρεμα που τονίζει ακόμα περισσότερο το ντεκολτέ.

Summer in the city: 3 κομψά χτενίσματα που επιλέγουν οι Γαλλίδες το καλοκαίρι

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης