Ο χαλαρός κότσος της Χρύσας Μιχαλοπούλου ταιριάζει σε κάθε περίσταση ακόμα και σε γάμους

Τα updos των 90s και 00s επιστρέφουν! Πρόσθεσε κλάμερ και scrunchies και απογείωσε τα σε χρόνο dt.

Είναι γεγονός! Τα 90s inspired χτενίσματα έχουν κάνει ένα δυναμικό comeback και έρχονται να χαρίσουν έναν vintage αέρα στην εμφάνισή μας. Τα baby braids, οι χαλαροί κότσοι και οι αλογοουρές με τα XL κλάμερ είναι τα hairstyles των it girls που γεμίζουν τη ροή μας στο Instagram.

Ο χαλαρός κότσος που έκανε η αγαπημένη Φοίβη Μπουφέι από τα Φιλαράκια, αλλά και τα εμβληματικά μοντέλα των 00s, μεταξύ των οποίων είναι η Kate Moss και η Linda Evangelista, έχει αποκτήσει νέα πνοή. Ο κότσος είναι ένα χτένισμα που τονίζει την κομψότητα και τη θηλυκότητα της κάθε γυναίκας. Έχει τη δυνατότητα να ταιριάζει σε κάθε περίσταση ακόμα και σε γάμους.

https://www.instagram.com/p/CsgvFswsVHE/

Κότσοι, baby πλεξούδες και αλογοουρές θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα με στιλ

Ναι, πολύ σωστά! Και αυτό μας το απέδειξε η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Η πανέμορφη ηθοποιός ανέβασε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με το εντυπωσιακό look της με το οποίο ήταν καλεσμένη σε γάμο. Πιο συγκεκριμένα, επίλεξε ένα κόκκινο σατινέ φόρεμα και μαύρα αξεσουάρ, ενώ το μακιγιάζ ήταν σε ροδαλές-κόκκινες αποχρώσεις οι οποίες ήταν στην ίδια χρωματική παλέτα με το φόρεμα της. Ως beauty addicts όμως επικεντρωθήκαμε στα μαλλιά της.

451016440_456597153935373_4530331030511338245_n.jpg

@chrysamichalopoulou

Η Δανάη Μπάρκα υπέκυψε στη γοητεία του κοντού καρέ και έβαψε τα μαλλιά της μαύρα

Η Χρύσα, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, κάνοντας έναν χαλαρό κότσο. Πιο συγκεκριμένα τα μαλλιά της τα είχε όλα πιασμένα προς τα πίσω, ενώ αριστερά και δεξιά από το πρόσωπο έπεφταν χαλαρές τούφες οι οποίες αγκάλιαζαν και κολάκευαν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της. Πρόκειται για ένα χαλαρό updo το οποίο χαρίζει μία coolness αισθητική σε όλη την εικόνα.

450483612_804467768499216_157784596399171159_n.jpg

@chrysamichalopoulou

Ωστόσο, αν θες να δώσεις ένα level up στον κλασικό κότσο σου μπορείς να προσθέσεις μικρά, διακριτικά λουλούδια, δημιουργώντας ένα απίστευτα ρομαντικό χτένισμα, ακόμα όμως και ένα χρωματιστό κλάμερ το οποίο θα είναι matchy-matchy με τα summer outfits σου.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά ultra chic updos με κλάμερ και χωρίς, για να πάρεις έμπνευση για τις δικές σου μοναδικές εμφανίσεις. Ρίξε μία ματιά...

Feather cut: Το νέο κούρεμα χαρίζει κίνηση και όγκο στα λεπτά μαλλιά