Being Real: Ένα relatable αλλά και ξεκαρδιστικό Real Talk με την Κατερίνα Βρανά και τον Schwarzkopf

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Being Real: Ένα relatable αλλά και ξεκαρδιστικό Real Talk με την Κατερίνα Βρανά και τον  Schwarzkopf

Πόσο κουραστικό είναι τελικά να είσαι γυναίκα; Από που αντλούμε αυτοπεποίθηση; Πώς μπορούμε να εκφραστούμε μέσω των μαλλιών μας; Αυτά και πολλά ακόμη είπαμε στο δεύτερο Real Talk Με την μοναδική Κατερίνα Βρανά. Read all about it #beingreal

Η γυναικεία πραγματικότητα είναι δύσκολη. Ζούμε με ένα μόνιμο άγχος να πετύχουμε, να δείχνουμε όμορφες σύμφωνα με δεκάδες στερεότυπα, να είμαστε καλές μητέρες και σύζυγοι, να έχουμε ιδιωτική ζωή, αλλά ταυτόχρονα να θριαμβεύουμε επαγγελματικά και κοινωνικά… Όλα αυτά είναι πράγματα που συζητήσαμε στο πρώτο Real Talk και μας φέρνουν smoothly στο θέμα του δεύτερου Real επεισοδίου: Πόσο κουραστικό είναι να είσαι γυναίκα. Είναι, πράγματι, κουραστικό και κάπως ξεκαρδιστικό, αν το σκεφτείς, γι’ αυτό καλεσμένη στο δεύτερο Real Talk δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Κατερίνα Βρανά. Η Κατερίνα βλέπεις, λέει τα πράγματα όπως είναι: Με αστείρευτο χιούμορ, και σε αυτό το επεισόδιο είπε μία πολύ μεγάλη αλήθεια, η οποία και ξεκίνησε την κουβέντα μας: «Το πιο κουραστικό του να είσαι γυναίκα σήμερα, είναι να καταφέρεις να κρατήσεις αυτό που έχεις πετύχει».

image003.jpg

#Facts! Ο καθημερινός αγώνας που δίνουμε εμείς οι γυναίκες, ο αγώνας για την τελειότητα σε κάθε τομέα, είναι στην πραγματικότητα ένας αγώνας χωρίς γραμμή τερματισμού. Όποιο milestone και να κατακτήσουμε, πρέπει να αγωνιστούμε για να το κρατήσουμε και μάλιστα με τα μάτια του κόσμου «καρφωμένα» επάνω μας. Πρέπει να παραμείνουμε καλές επαγγελματίες ενώ «τρέχουμε» για να καταφέρουμε να γίνουμε τέλειες μητέρες. Ενώ δίνουμε τον αγώνα ανάμεσα στην καριέρα και τη μητρότητα, δίνουμε και έναν αγώνα με την εμφάνισή μας, με τα κιλά και με τις ρυτίδες μας. Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο σχολιασμός από τις «κερκίδες» μοιάζει στρατηγικά σχεδιασμένος ώστε να μας αποθαρρύνει… Κάποια κούραση.

image005.png

Στο Real Talks, ωστόσο, πιστεύουμε ότι η δύναμη βρίσκεται μέσα μας, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Γι' αυτό, στο πλάι μας, βρίσκεται η εταιρία Schwarzkopf, με το μήνυμα της καμπάνιας For Every You, δηλαδή για κάθε μία από εμάς αλλά και παράλληλα κάθε εκδοχή του εαυτού μας. Σε προσκαλώ (και ίσως προκαλώ) λοιπόν, να πατήσεις play για να δεις και να ακούσεις την κουβέντα μας με την Κατερίνα Βρανά και συνέχισε να διαβάζεις…

«Αν είσαι ο εαυτός σου, όποια εκδοχή του εαυτού σου θέλεις, δεν ξοδεύεις ενέργεια στο να προσποιείσαι ότι είσαι κάποια άλλη» είπε η Κατερίνα, ένα μήνυμα που θέλω να κρατήσεις. Ο αγώνας προς την τελειότητα δεν θα σταματήσει any time soon, γι΄ αυτό πρέπει να κρατάμε την ενέργειά μας και να την ξοδεύουμε έξυπνα. Ο Schwarzkopf είναι δίπλα μας σε αυτό, προσφέροντάς μας προϊόντα με τις μάρκες περιποίησης Gliss και styling Taft που σχεδιάστηκαν «For Every You», για κάθε εσύ.

https://www.instagram.com/reel/C3-X_VYsZPQ/

Με τον Schwarzkopf στο πλευρό μας, ξοδεύουμε ενέργεια μόνο στο να περιποιηθούμε και να αναδείξουμε τον εαυτό μας. Με την μάρκα περιποίησης Gliss, διασφαλίζουμε την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών μας, ενός εκ των χαρακτηριστικών μας που αντανακλά την προσωπικότητά μας και είναι πηγή αυτοπεποίθησης. Στην γκάμα του Gliss βρίσκουμε σειρές που απευθύνονται σε κάθε μία από εμάς και τις ανάγκες των μαλλιών μας.

Με τα προϊόντα styling Taft από την άλλη, «σμιλεύουμε» τα μαλλιά μας, αυτό το «αξεσουάρ» (όπως λέει και η Κατερίνα) που μπορεί να μετατραπεί σε μέσο έκφρασης. Επιλέγουμε λακ, mousses και gels και δημιουργούμε χτενίσματα που αναδεικνύουν την κάθε εκδοχή του εαυτού μας. Με λίγα λόγια, αν το womanhood είναι ένας αγώνας, ο Schwarzkopf είναι τα super αθλητικά παπούτσια που δίνουν στα πόδια μας «φτερά».

1.png

Βλέπεις, μιλάμε για ένα brand που δεν προσπαθεί να επιβάλλει τις τάσεις στα μαλλιά μας. Είναι εκεί για να μας βοηθήσει να τις υιοθετήσουμε, αν αυτό θέλουμε, αλλά κυρίως για να γίνει σύμμαχος και συνοδοιπόρος. Ο Schwarzkopf δεν θέλει να έχουμε σπαστά ή ίσια μαλλιά, δεν θέλει να κάνουμε ponytails ή περίτεχνα up do, θέλει να είμαστε ο εαυτός μας, -όποιος και αν είναι αυτός- και είναι εκεί για να τον αναδείξει. Γι’ αυτό είναι μαζί μας στα Real Talk, γιατί είναι ένα brand που μας λέει την αλήθεια και μας δίνει επιλογές με γνώμονα την επιστήμη και την ειλικρινή, βαθιά αγάπη για εμάς και τα μαλλιά μας.