Κοντό καρέ: Αυτά είναι τα 3 stylish κουρέματα που ορκίζονται οι Γαλλίδες

Ευαγγελία Αλπίδου

Το 90s bob cut και το grunge bob με τις τολμηρές άκρες είναι μερικά από τα κουρέματα που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν χάνουν τη δυναμική τους. 

Οι Γαλλίδες είναι από τις γυναίκες που φημίζονται για το ανεπιτήδευτο στιλ τους. Επιλέγουν πάντα στις εμφανίσεις τους τα πιο statement items και τα πιο chic κουρέματα. Το κοντό καρέ είναι το κούρεμα που τις χαρακτηρίζει, καθώς αποπνέει έναν σοφιστικέ αέρα και ένα αβίαστο sexiness.

Οι hair experts, έχουν καταφέρει να ανανεώσουν το κλασικό bob cut με νέες, σύγχρονες πινελιές που μπορούν να υιοθετηθούν από όλες μας. Bob cuts με στρογγυλεμένες άκρες, κοντά μαλλιά με έντονα layers και αφέλειες που φτάνουν μέχρι το ύψος των ζυγωματικών είναι μερικά από τα κουρέματα που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στα social media.

Ήρθε η ώρα να πεις «bye-bye» στις πανάδες - 7 αποτελεσματικοί οροί για όλους τους τύπους δέρματος

Editor's tips: Αν έχεις λεπτά μαλλιά, μπορείς να επιλέξεις ένα κοντό καρέ με έντονα layers και curtain bangs τα οποία θα χαρίσουν extra κίνηση και όγκο στα μήκη σου.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που όλο και περισσότερες celebrities υποκύπτουν καθημερινά στη γοητεία του bob cut, μεταξύ των οποίων είναι η Hailey Bieber, η Zendaya και το πασίγνωστο μοντέλο Gigi Hadid.

Έχεις κοντά μαλλιά; 5 χτενίσματα που θα ανανεώσουν το bob cut σου

Ωστόσο, υπάρχουν τρία bob cuts που είναι all time classic! Οι Γαλλίδες ορκίζονται στη γοητεία τους και τα υιοθετούν ξανά και ξανά στις εμφανίσεις τους. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις ποια είναι τα 3 κουρέματα που αγαπούν τα french girls και όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν χάνουν τη δυναμική τους.

3 stylish κουρέματα που επιλέγουν οι Γαλλίδες

Parissian bob

450844117_18444395809043198_8329393695068855455_n.jpg

@taylorlashae

Το γαλλικό καρέ είναι το πιο δημοφιλές κούρεμα. Πρόκειται για ένα πολύ κοντό καρέ που το ύψος του φτάνει μέχρι το ύψος των αυτιών. Στο συγκεκριμένο κούρεμα πλαισιώνονται διακριτικά curtain bangs που αγκαλιάζουν τα ζυγωματικά και τονίζουν ακόμα περισσότερο το βλέμμα. Πρόκειται για ένα ultra chic bob.

Grunge bob

449779205_18448517308024492_1754119010406809901_n.jpg

@taylor_hill

Το grunge bob είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 90' και συγκεκριμένα από την Cameron Diaz και την Drew Barrymore. Πρόκειται για ένα τολμηρό καρέ με αμβλύ φινίρισμα και διαφορετικά layers που δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα προϊόν styling για να πετύχεις την τέλεια κίνηση στις άκρες των μαλλιών σου.

Μύθος vs αλήθεια; Ποια είναι τα οφέλη που χαρίζει το ροδόνερο στα μαλλιά

90s bob

bob-ps8t.png

@haileybieber

Τέλος, το 90s bob είναι ένα κλασικό κοντό καρέ που τα μήκη του κυμαίνονται από το πιγούνι μέχρι τους ώμους. Είναι ευέλικτο, κομψό και ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου. Μήπως ήρθε η ώρα να το υιοθετήσεις κι εσύ στην εμφάνισή σου;

Κότσοι, baby πλεξούδες και αλογοουρές θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα με στιλ