«Seaside Soiree»: Το μεγάλο event του Queen.gr μας ταξίδεψε σε έναν κόσμο conscious αρωμάτων

Το καθιερωμένο πάρτυ του Queen.gr, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουλίου στο Teddy’s Elixir by the sea, στο ανανεωμένο Varkiza Resort, είχε στο πλευρό του την KORRES να χαρίζει νότες φρεσκάδας, γεμίζοντας με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό την κάθε εμφάνιση.

Το πιο λαμπερό πάρτυ πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες δίπλα στη θάλασσα, σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο στο Varkiza Resort, το Teddy’s Elixir by the sea που συνδυάζει τον σύγχρονο μοντερνισμό με Greek island vibes. Φίλοι, συνεργάτες και επώνυμες παρουσίες έδωσαν το «παρών» και μπήκαν σε party mood για πολύ αφότου ο ήλιος έδυσε.

Cocktails, απεριτίφ και φυσικά μία απίστευτα απολαυστική σαμπάνια χάριζε στους προσκεκλημένους δροσιά, ενώ ειδικά διαμορφωμένα corners στον χώρο, έδιναν τη δυνατότητα στους καλεσμένους να κάνουν ένα refresh τόσο στο μακιγιάζ όσο και στο άρωμά τους. Ένα από τα αγαπημένα brands του Queen.gr, η KORRES, είχε δημιουργήσει το πιο απολαυστικό corner που γέμιζε άρωμα καλοκαιριού τους καλεσμένους και τον χώρο. Εκεί, οι καλεσμένοι μπορούσαν να ανακαλύψουν όλη την αρωματική συλλογή KORRES ενώ οι πιο σαγηνευτικές νότες πλημμύριζαν φρεσκάδα τον χώρο.

Βλέπεις, η KORRES, εκτός από τα αντηλιακά και το skincare με τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένο το όνομά της, διαθέτει και υψηλή αρωματοποιία. Η συλλογή αποτελείται από αρώματά κλασικά αλλά και σύγχρονα, με έμπνευση από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο. Κάθε μπουκάλι επομένως, κλείνει μέσα του νότες και αναμνήσεις που παραπέμπουν στην ελληνική φύση και το ελληνικό καλοκαίρι.

Μία βραδιά με νότες από μανταρίνι και περγαμόντο

Ως beauty addict, το άρωμα με το οποίο έχω «εμμονή» είναι το Philosia. Πρόκειται, για ένα απίστευτα καλοκαιρινό άρωμα με νότες από μανταρίνι και περγαμόντο. Όπως καταλαβαίνεις ήταν το άρωμα που με «συντρόφευε» όλη τη βραδιά! Το αστείο σε όλη την υπόθεση ήταν ότι όσες κοπέλες με ρώτησαν, «Ποιο άρωμα φοράω;» είχαν τη δυνατότητα να το δοκιμάσουν αμέσως και να δουν αν ταιριάζει στην επιδερμίδα τους. Το αποτέλεσμα, το Philosia της KORRES έγινε το αγαπημένο όλων μας. Άλλωστε, είναι σχεδόν αδύνατον να αντισταθεί κανείς στα αρώματα KORRES.

Με το που έδυσε ο ήλιος, κατευθυνθήκαμε όλοι προς το stage για να απολαύσουμε live την Billie Kark και τον Dj Charuso, μπαίνοντας αμέσως σε party mood και χορεύοντας όλοι μαζί κάτω από τον έναστρο Αττικό ουρανό. Αυτό που με εξέπληξε μάλιστα, ήταν ότι το άρωμα μου, μετά από τόσες ώρες -και παρά τη ζέστη και την υγρασία- συνέχιζε να μοσχοβολάει και να μυρίζει το ίδιο αν όχι και περισσότερο. Και αυτό, διότι οι φρέσκιες νότες από περγαμόντο ξεχείλιζαν στον χορό και «αγκάλιαζαν» τους καλεσμένους σαν ένα δροσερό πέπλο που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται για αυτήν τη μοναδική μυρωδιά.

Η βραδιά συνέχισε με υπέροχη μουσική, άφθονο φαγητό, δροσερά απεριτίφ και χαμόγελα. Όταν έφτασα σπίτι και μπήκα στο μπάνιο για να απολαύσω ένα χαλαρωτικό ντους, συνειδητοποίησα ότι το αγαπημένο μου, δροσερό και μεθυστικό άρωμα με την «υπογραφή» της KORRES συνέχιζε να αιωρείται στην επιδερμίδα μου.

Το αποτέλεσμα ήταν να συνδυάσω το «Seaside Soiree» του Queen.gr με τις φρέσκιες, μοναδικές μυρωδιές των αρωμάτων KORRES. Έτσι, ακόμα και τώρα, κάθε φορά που μυρίζω ή φοράω ένα από τα αρώματα KORRES, στο μυαλό μου έρχονται οι πιο όμορφες αναμνήσεις από εκείνη τη μαγευτική βραδιά δίπλα στη θάλασσα, σε έναν από τους πιο luxury χώρους του Varkiza Resort, το Teddy’s Elixir.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης