Gigi Hadid: Βρήκε το τέλειο ρουζ για το «sunkisser makeup» που κοστίζει κάτω από 15€

Ευαγγελία Αλπίδου

Είναι ένα προϊόν που συνδυάζει το φωτεινό χρώμα του ρουζ, την ηλιοκαμένη όψη ενός bronzer και την ασύγκριτη λάμψη ενός highlighter.

Το ρουζ είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό νεσεσέρ. Και αυτό γιατί με ένα πέρασμα απομακρύνει από την επιδερμίδα οποιοδήποτε σημάδι κούρασης, ενώ χαρίζει μία φρέσκια και υγιή όψη.

Μπορεί παλιά να αγαπούσα τα ρουζ σε σκόνη, γιατί τα θεωρούσα μια safe επιλογή, ωστόσο, πλέον δεν μπορώ να αποχωριστώ τα ρουζ σε υγρή υφή. Με ένα κρεμώδες ρουζ μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά θαύματα! Δεν είναι καθόλου δύσκολο στην εφαρμογή, απλώνεται εύκολα και μπορείς να το «χτίσεις» μέχρι να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες.

Boost δροσιάς: 6 μάσκες προσώπου για άμεση ενυδάτωση και λάμψη

Πώς θα πετύχεις το τέλειο sunkisser makeup;

Στην αγορά υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά υγρά ρουζ, με διακριτικές λάμψεις και χωρίς, που απλώνονται με πινέλο, αλλά και ταμποναριστά με τα δάχτυλα. Το πασίγνωστο μοντέλο, Gigi Hadid, φαίνεται να βρήκε το απόλυτο ρουζ του καλοκαιριού. Αυτό που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και είναι ιδανικό για να πετύχεις το τέλειο «sunkisser makeup».

449435112_3816016458725349_1528865224107154273_n.jpg

@gigihadid

Το απόλυτο blush ακούει στο όνομα Sunkisser Blush. Το Sunkisser Blush από τη Maybelline, είναι το αγαπημένο beauty item της Gigi. Η soft υφή του γίνεται ένα με την επιδερμίδα και χαρίζει φυσική, καλοκαιρινή λάμψη που διαρκεί ως και 12 ώρες. Είναι ένα multitasker προϊόν που απλώνεται εύκολα και κάνει το μακιγιάζ να παραμένει αψεγάδιαστο όλη την ημέρα.​

Κοντά μαλλιά: 4 stylish χτενίσματα που θα ανανεώσουν το κλασικό bob cut σου

Είναι ένα προϊόν που συνδυάζει το φωτεινό χρώμα του ρουζ, την ηλιοκαμένη όψη ενός bronzer και την ασύγκριτη λάμψη ενός highlighter. Ναι, μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα beauty item 3 σε 1! Το νεαρό μοντέλο, αλλά και οι beauty lovers στο TikTok συνδυάζουν δύο και τρεις αποχρώσεις ρουζ επάνω στα ζυγωματικά και δημιουργούν ένα πλούσιο τρισδιάστατο αποτέλεσμα που δίνει την ψευδαίσθηση ότι «άγγιξαν» το πρόσωπο οι ακτίνες του ήλιου.

MAYBELLINE-SUNKISSER-BLUSH.png

MAYBELLINE, SUNKISSER BLUSH

Το καλύτερο όμως στο άφησα για το τέλος! Το ρουζ που «ορκίζεται» η Gigi Hadid εκτός από τη μοναδική λάμψη που έχει που το κάνει να διαρκεί για ώρες, είναι budget-friendly, δηλαδή, κοστίζει λιγότερο από 15€. Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ;

Ρίξε μία ματιά στο παρακάτω TikTok video και δες όλα τα tips για να πετύχεις το τέλειο sunkisser makeup του καλοκαιριού. Good luck, girl!

Κοντά μαλλιά: 4 stylish χτενίσματα που θα ανανεώσουν το κλασικό bob cut σου