Κοντά μαλλιά: 4 stylish χτενίσματα που θα ανανεώσουν το κλασικό bob cut σου

Ευαγγελία Αλπίδου

Αν θεωρείς πως οι επιλογές σου στο styling είναι περιορισμένες... Τα παρακάτω hairstyles θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη!

Η αλήθεια είναι ότι το bob cut είναι ένα από τα αγαπημένα μας κουρέματα εδώ στο beauty department του Queen. Και αυτό γιατί είναι κομψό, διαχρονικό και χαρίζει σε κάθε εμφάνιση τη φινέτσα και το στιλ των Παριζιάνων.

Αν έχεις κοντά μαλλιά ή σκέφτεσαι να υιοθετήσεις ένα τολμηρό bob cut, τότε πολύ πιθανόν να θεωρείς πως οι επιλογές σου στο styling είναι περιορισμένες... Αυτός όμως είναι ένας τεράστιος μύθος! Ναι, τα short hair δεν έχουν την ίδια ευελιξία που έχουν τα μακριά μαλλιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πετύχεις ιδιαίτερα χτενίσματα και κοτσίδες. Και κοτσίδες μπορείς να κάνεις και να πιάσεις μισά-μισά τα μαλλιά σου και να προσθέσεις πολύχρωμα κλάμερ, αρκεί να έχεις όρεξη και διάθεση.

Hey blondies! 4 hot καλοκαιρινά μακιγιάζ που ταιριάζουν τέλεια σε ξανθές

Μιας και οι θερμοκρασίες έχουν «αγγίξει» κόκκινο και μιας και ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές διακοπές, αποφασίσαμε να σου δείξουμε μερικά εύκολα και super stylish χτενίσματα τα οποία θα ανανεώσουν το κλασικό bob cut σου -και φυσικά θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα με στιλ-, τα παρακάτω hairstyles για κοντά μαλλιά θα σου χαρίσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι...

Τα προϊόντα που πρέπει να έχεις στην τσάντα σου τώρα τον καύσωνα - Η πούδρα δεν είναι μέσα σε αυτά!

4 κομψά χτενίσματα για κοντά μαλλιά:

Wet look

@naaomiross-short-hair.png

@naaomiross

Αν δεν κάνει wet look τώρα το καλοκαίρι... πότε θα κάνεις; Πρόκειται για ένα διαχρονικό, κομψό και super σέξι χτένισμα που θυμίζει σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα. Είναι ένα ανδρόγυνο hairstyle που αποπνέει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, αναδεικνύοντας τέλεια τα casual και formal looks, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών.

Baby πλεξούδες

62393220_329739341253471_8461305870679330890_n.jpg

@seuguiadecabelo

Οι πλεξούδες από τα 90s και 00s έχουν κάνει ένα δυναμικό comeback. Είναι ένα χτένισμα που δεν απαιτεί θερμαντικά εργαλεία, ενώ αν εξοικειωθείς γίνονται σε χρόνο dt.

Hair clip & μισά-μισά

49993870_1158883517617113_878787802503258547_n.jpg

@lifeofboheme

Επιστράτευσε όλα τα hair clips που έχει επάνω στο boudoir σου και στόλισε τα μαλλιά σου. Τα half-ups μαλλιά είναι ένα chic χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες της ημέρας. Αν έχεις φράντζα μπορείς να την αφήσεις ελεύθερη γύρω από το μέτωπό σου και... είσαι έτοιμη!

Στέκα

@@slipintostyle-short-hair.png

@slipintostyle

Η στέκα είναι το must have αξεσουάρ που θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια. Είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να αναδείξει ακόμα και το πιο βαρετό hairstyle. Με το συγκεκριμένο αξεσουάρ οι bad hair days σου... θα είναι παρελθόν!

Boost δροσιάς: 6 μάσκες προσώπου για άμεση ενυδάτωση και λάμψη