Hey blondies! 4 hot καλοκαιρινά μακιγιάζ που ταιριάζουν τέλεια σε ξανθές

Ευαγγελία Αλπίδου
Hey blondies! 4 hot καλοκαιρινά μακιγιάζ που ταιριάζουν τέλεια σε ξανθές

Μπλε eyeliner και καφέ σκιές θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις στο πι και φι τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Η αλήθεια είναι πως τα ξανθά μαλλιά είναι από μόνα τους αρκετά εντυπωσιακά. Όπως θα έχεις καταλάβει και από τον τίτλο του άρθρου, σήμερα θα μιλήσουμε για τις ξανθές και συγκεκριμένα για το μακιγιάζ τους. Υπάρχουν κάποια μακιγιάζ που αναδεικνύουν περισσότερο τα ξανθά κορίτσια όποιο και αν είναι το χρώμα των ματιών τους ή η απόχρωση της επιδερμίδας τους.

Και ναι, όταν λέμε ξανθά μαλλιά, εννοούμαι από τις ποιο γλυκές αποχρώσεις (honey blonde) μέχρι τις πιο άχρωμες και ψυχρές (platinum). Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις; Συνέχισε να διαβάζεις και δες μερικά από τα πιο hot καλοκαιρινά μακιγιάζ που αξίζει να αντιγράψεις σε περίπτωση που είσαι ξανθιά.

Concave cut: Το καλοκαιρινό κούρεμα με τις φιλαριστές άκρες δίνει έξτρα όγκο στα μαλλιά

Καφέ σκιά

Givenchy-bks-S24-004.jpg

Αντικατέστησε το μαύρο smokey eye με το καφέ. Το καφέ είναι το νέο μαύρο! Οι καφέ σκιές έχουν τη δυνατότητα να χαρίζουν ένα απαλό και διακριτικό αποτέλεσμα που φωτίζει την επιδερμίδα και κάνει το μακιγιάζ ιδανικό να μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε περίσταση.

«Παίξε» με το highlighter

Victoria-Beckham-bks-S24-021.jpg

Το highlighter θα γίνει το αγαπημένο σου προϊόν! Τοποθέτησε λίγο από το προϊόν επάνω στα ζυγωματικά, τη μύτη, το μέτωπο και το ντεκολτέ και χάρισε στην επιδερμίδα σου μία ασύλληπτη λάμψη. Για ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα, τοποθέτησε λίγο highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού και σε δευτερόλεπτα θα έχεις ένα απίστευτα εκτυφλωτικό βλέμμα.

Πορτοκαλί eyeshadows

Blumarine-bks-S24-005-(1).jpg

Οι πορτοκαλί σκιές είναι huge τάση την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία και ειδικά τους μήνες του καλοκαιριού το βλέπουμε να πρωταγωνιστεί παντού τριγύρω στη φύση. Είναι ένα από τα χρώματα που «πλημμυρίζει» τη θάλασσα και τον ουρανό κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος. Αν θες, λοιπόν, να δημιουργήσεις ένα sunset makeup look που θα γλυκάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, τότε πρέπει να δοκιμάσεις το orange smokey eye. Go for it!

Μπλε eyeliner

Del-Core-bks-S24-010-(1).jpg

Αντί για το κλασικό μαύρο eyeliner, επίλεξε ένα μπλε. Το μπλε θα δημιουργήσει την τέλεια αντίθεση με τα ξανθά μαλλιά και την σταρένια επιδερμίδα, ενώ θα φωτίσει στο πι και φι το βλέμμα σου, απομακρύνοντας οποιοδήποτε σημάδι κούρασης.

Editor’s Choice: Τα καλύτερα υγρά ρουζ που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα