Yellow smokey eyes: 3 μακιγιάζ που θα φωτίσουν το βλέμμα και θα τονίσουν το μαύρισμά σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Yellow smokey eyes: 3 μακιγιάζ που θα φωτίσουν το βλέμμα και θα τονίσουν το μαύρισμά σου

Η κίτρινη σκιά είναι fresh, εντυπωσιακή και χαρίζει ένα ξεκούραστο βλέμμα. 

Το κίτρινο χρώμα στο μακιγιάζ είναι super καλοκαιρινό και fresh. Είναι μία τέλεια επιλογή ειδικά αν είσαι από τις κοπέλες που μαυρίζουν... Όχι, ότι δεν ταιριάζει στις πιο λευκές επιδερμίδες, αλλά είναι ένα χρώμα που δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Το κίτρινο δείχνει απίθανα εντυπωσιακό στο μακιγιάζ και ειδικά στα μάτια... Και σήμερα θα σου δείξουμε ακριβώς πόσο εντυπωσιακό μπορεί να γίνει.

Βρήκαμε τα πιο iconic beauty looks με πρωταγωνιστή την κίτρινη σκιά που κυριάρχησαν στα φαντασμαγορικά catwalks. Από εκεί, λοιπόν, αντλήσαμε τη σημερινή μας έμπνευση. Έχουμε και λέμε λοιπόν…

Gigi Hadid: Βρήκε το τέλειο ρουζ για το «sunkisser makeup» που κοστίζει κάτω από 15€

Under eyes

Victoria-Beckham-bks-F23-039.jpg

Τι είναι καλύτερο από την κλασική γραμμή eyeliner επάνω από το κινητό βλέφαρο; Μία γραμμή κάτω από τα μάτια! Το αποτέλεσμα είναι απίθανα μοντέρνο (το είδαμε στις ανοιξιάτικες πασαρέλες) και η διαδικασία πανεύκολη. Τράβηξε τη γραμμή όπως θα την έκανες με το μαύρο μολύβι, ακολουθώντας τη γραμμή του ματιού σου. Τόσο απλό!

Cat eye look

Paul-and-Joe-clp-S23-009.jpg

Τα cat eyes είναι τέλεια και πάνε σε όλες. Τα κίτρινα cat eyes έχουν κάτι πιο σύγχρονο και καλοκαιρινό άρα είναι ιδανικά για τις βραδινές σου εξόδους. Μάλιστα, όταν τα συνδυάζεις με nude χείλη δημιουργείς ένα τόσο διακριτικό μακιγιάζ που είναι τόσο όσο χρειάζεται για να τραβήξει τα βλέμματα.

Hey blondies! 4 hot καλοκαιρινά μακιγιάζ που ταιριάζουν τέλεια σε ξανθές

Bold smokey eyes

Hardware-Ldn-clp-F22-009.jpg

Συνδυάζοντας την φωτεινή, κίτρινη σκιά με καφέ αποχρώσεις δημιουργείς ένα σούπερ εντυπωσιακό αποτέλεσμα που ταιριάζει με όλα τα βραδινά summer outfits. Μην φοβηθείς να περάσεις τη σκιά σε όλο σου το βλέφαρο και να την τραβήξεις μακριά από την εξωτερική γωνιά, όπως το eyeliner.

Εσύ ποιο από τα τρία makeup looks θα επιλέξεις;

Τα προϊόντα που πρέπει να έχεις στην τσάντα σου τώρα τον καύσωνα - Η πούδρα δεν είναι μέσα σε αυτά!