Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το pedicure που αναδεικνύει τα καλοκαιρινά πέδιλα και ταιριάζει σε όλες

Το κόκκινο βερνίκι είναι μία ultra chic και safe επιλογή που πηγαίνει με όλα τα summer sundals.

Όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν και ανεβαίνουν, το pedicure είναι το α και το ω στην καθημερινότητά μας. Ένα ωραίο και περιποιημένο pedi μπορεί να αναδείξει ακόμα περισσότερο τα νέα μας πέδιλα. Όχι, όμως οποιοδήποτε nail art... Υπάρχει ένα χρώμα που ταιριάζει τέλεια σε όλες τις επιδερμίδες, είναι διαχρονικό και ταιριάζει με όλα τα summer sundals. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, το κόκκινο χρώμα.

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον έρωτα, τη φωτιά και το πάθος. Στην αρχαία Αίγυπτο, η ιθύνουσα τάξη έβαφε τα νύχια της σκούρο κόκκινο, για να ξεχωρίσει από την κατώτερη τάξη, καθώς οι «άρρωστοι» είχαν τα νύχια τους κίτρινα... Με το πέρασμα των χρόνων, το κόκκινο βερνίκι αναδείχθηκε σε μία ultra chic και safe επιλογή. Δηλαδή, αν δεν ξέρεις τι χρώμα να κάνεις στην μανικιουρίστ σου, το κόκκινο βερνίκι είναι all time classic, χειμώνα-καλοκαίρι.

Το απόλυτο κόκκινο χρώμα του καλοκαιριού

https://www.instagram.com/p/C9sMoLyIN9X/

Κοντά μαλλιά: 4 stylish χτενίσματα που θα ανανεώσουν το κλασικό bob cut σου

Μιας και μιλάμε για κόκκινα βερνίκια, η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε το απόλυτο κόκκινο χρώμα του καλοκαιριού και το υιοθέτησε στο pedicure της. Το red pedi ταιριάζει τόσο σε ανοιχτές όσο και σε σταρένιες επιδερμίδες, ενώ είναι ένα χρώμα που τονίζει ακόμα περισσότερο την ηλιοκαμένη επιδερμίδα τους μήνες του καλοκαιριού.

450766251_1310524666594287_7749142092241972556_n.jpg

Η νεαρή παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα story με το νέο ultra chic κόκκινο pedi το οποίο δημιουργούσε την τέλεια αντίθεση με τα μαύρα crocs με τα χρωματιστά σχέδια που επέλεξε να φορέσει... Αν ψάχνεις, λοιπόν, για ένα pedi που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, το κόκκινο βερνίκι είναι αυτό που ψάχνεις.

Hey blondies! 4 hot καλοκαιρινά μακιγιάζ που ταιριάζουν τέλεια σε ξανθές

Μην φεύγεις! Για να σε βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικά φλογερά κόκκινα βερνίκια για να αντιγράψεις στο στιλ σου! Enjoy…

https://www.instagram.com/reel/C5S5dy9LOcY/
403754895_18380878354070216_3342949769604469186_n.jpg

@shuga.studio

@colordept-pedi-red.png

@colordept

@shuga.studio-red-pedicure.png

@shuga.studio

Η Άννα Βίσση βρήκε το τέλειο καλοκαιρινό κόκκινο manicure - 6 επιλογές για να αντιγράψεις