8 μυρωδάτα αφρόλουτρα για βαθιά ενυδάτωση και ομοιόμορφο μαύρισμα

Απέκτησε ένα σοκολατένιο χρώμα που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τα καλοκαιρινά ρούχα σου, κρύβοντας όλες τις ατέλειες!

Το καλοκαίρι η διάθεσή μας είναι πάντα στα ύψη! Λίγο οι βόλτες στα σοκάκια του νησιού, λίγο οι βουτιές στα καταγάλανα νερά της θάλασσας, λίγο το φαγητό με την παρέα μας στα ταβερνάκια δίπλα από εκεί που σκάει το κύμα... μακριά από το άγχος και το στρες της πόλης.

Βέβαια, εκτός από τα παραπάνω, το tanning που αποκτάμε, κάνοντας ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ήλιο -πάντα με την απαραίτητη προστασία- μας φτιάχνει αμέσως τη διάθεση. Αυτό το σοκολατένιο χρώμα αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα καλοκαιρινά ρούχα, ενώ κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο λαμπερή και σέξυ, κρύβοντας όλες τις ατέλειες!

Έχεις ξηρά μαλλιά; Αυτό είναι το βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεις από τη hair care routine σου

Το μυστικό όμως για ένα ομοιόμορφο μαύρισμα -εκτός από το αντηλιακό και το after sun- είναι το αφρόλουτρο. Το αφρόλουτρο θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις το μαύρισμά σου. Το ενυδατικό αφρόλουτρο θα φροντίσει το δέρμα σου, θα κλειδώσει τη σωστή υγρασία και θα αφήσει την επιδερμίδα σου απίστευτα απαλή και λαμπερή. Επιπλέον, τα αρώματα του θα μείνουν επάνω στην επιδερμίδα σου και θα σε συντροφεύουν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Και ναι, θα αντικαταστήσουν το άρωμά σου!

Μην ξεχάσεις το body scrub!

Matte skin! 5 πούδρες που σου παρέχουν αντηλιακή προστασία και κάλυψη!

Ξεκίνα το ντους σου με ένα body scrub. Το body scrub έχει την ικανότητα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, να τη λειαίνει, με αποτέλεσμα να απορροφώνται καλύτερα τα συστατικά του αφρόλουτρου και έπειτα της ενυδατικής κρέμας.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και δες τα καλύτερα ενυδατικά και μοσχομυρωδάτα αφρόλουτρα, άλλα με άρωμα και άλλα χωρίς, που αξίζουν μία θέση στο μπάνιο σου. Με το που τα δοκιμάσεις θα μας θυμηθείς...

Shower time!

Fringes are back! 4 hairstyles που αποδεικνύουν ότι οι αφέλειες είναι το πιο ευέλικτο κούρεμα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης