Δεν ξέρεις τι μακιγιάζ να κάνεις τώρα το καλοκαίρι; 3 ανάλαφρα makeup trends του TikTok

Τα παρακάτω μακιγιάζ θα σε συντροφεύσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι τη Δύση του ήλιου, στα beach parties δίπλα στη θάλασσα.

Το καλοκαίρι όπως έχουμε πει ξανά και ξανά δεν θέλει «υπερβολές»... Ειδικά όταν αναφερόμαστε στο μακιγιάζ. Έχουμε ανάγκη από ανάλαφρες υφές, φυσικές γυαλάδες και κατακόκκινα ζυγωματικά που φαίνονται σαν να τα «άγγιξαν» οι ακτίνες του ήλιου.

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ πρέπει να είναι απαλό, δροσερό και το σημαντικότερο να ταιριάζει με οποιοδήποτε summer outfit. Δηλαδή, θα σε συντροφεύσει από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι τη Δύση του ήλιου, στα beach parties δίπλα στη θάλασσα.

Οι λάμψεις και τα glitters έχουν την τιμητική τους, αυτή την εποχή, καθώς παραπέμπουν στον τρόπο με τον οποίο αντανακλούν οι ακτίνες του ήλιου επάνω στα καταγάλανα νερά της θάλασσας. Ναι, αυτό το sparkle εφέ θα ακτινοβολεί και από το πρόσωπό σου. Γι' αυτό, λίγο πριν φύγεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, αποφασίσαμε εδώ στο beauty department του queen να σου δείξουμε τα 3 πιο hot makeup trends που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στο TikTok και που γίνονται με ελάχιστα προϊόντα, σε μόλις δέκα λεπτά.

Editor's tips: Μην ξεχνάς ότι το «κλειδί» για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα είναι η εντατική ενυδάτωση.

5 κουρέματα για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου πριν τις διακοπές -Δεν χρειάζονται ιδιαίτερο styling

Sunkissed summer makeup

https://www.tiktok.com/@missmaxieshops/video/7251223884974935339

Στο sunkissed makeup, ο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι τα ζουμερά, κατακόκκινα ζυγωματικά. Τα ροδαλά ζυγωματικά χαρίζουν μία υγιή και νεανική όψη στην επιδερμίδα που απομακρύνει κάθε σημάδι κούρασης. Η απόχρωση του bronzer παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα. Αν η επιδερμίδα σου είναι λευκή επίλεξε μία απόχρωση με ψυχρό υποτόνο που να κλείνει προς το γκρι. Από την άλλη, αν η επιδερμίδα σου είναι πιο σταρένια επίλεξε μία πιο θερμή απόχρωση με βάση το πορτοκάλι.

6 ενυδατικοί οροί για να «ξεδιψάσει» το δέρμα σου το καλοκαίρι

Clean girl makeup

https://www.tiktok.com/@danielllestrada/video/7252825316140305706

Είναι ένα φρέσκο, φυσικό και minimal make up look, που επιτυγχάνεται με λίγα προϊόντα και δημιουργεί ένα μοναδικό glowy εφέ στην επιδερμίδα. Το σημαντικό βήμα στο συγκεκριμένο trend είναι η περιποίηση της επιδερμίδας. Επίλεξε ένα primer λάμψης που θα βελτιώσει τον τόνο του δέρματός σου, περιποιήσου τα φρύδια σου με ένα brow gel, λίγο concealer μαζί με ρουζ στα ζυγωματικά και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με ένα λαμπερό lip gloss. Voila!

Underpainting makeup

https://www.tiktok.com/@emilietommerberg/video/7202495076805676294

To underpainting makeup είναι το μακιγιάζ κάτω από το foundation ή μάλλον, κάτω από το –ελάχιστο- concealer. Για να κάνεις underpainting, περνάς όλα σου τα προϊόντα, το ρουζ και το προϊόν contouring, σε γυμνό δέρμα και από επάνω τοποθετείς το foundation ή την αντηλιακή με χρώμα (για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα). Το συγκεκριμένο makeup trend χαρίζει ένα απίστευτα φυσικό μακιγιάζ που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Για να καταλάβεις φαίνεται πως η λάμψη και τα χρώματα της επιδερμίδας σου πηγάζουν από μέσα σου.

Matte skin! 5 πούδρες που σου παρέχουν αντηλιακή προστασία και κάλυψη!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης