Τόνια Σωτηροπούλου: Έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες, το αγαπημένο κούρεμα των Γαλλίδων

Είναι μια λεπτομέρεια που θα κάνει αμέσως τη διαφορά στα μαλλιά σου και θα χαρίσει στην εμφάνισή σου τύπο και στιλ.

Οι αφέλειες είναι το κούρεμα που ήρθε από τα 70s πιο σύγχρονο και ανανεωμένο. Είναι τα φραντζάκια -η αλλιώς τα curtain bangs- που πλαισιώνονται γύρω από το πρόσωπο και αγκαλιάζουν το μέτωπο και τα μάτια.

Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς να τις υιοθετήσεις χωρίς να θυσιάσεις το συνολικό μήκος των μαλλιών σου. Είναι μια λεπτομέρεια που θα κάνει αμέσως τη διαφορά στα μαλλιά σου και θα χαρίσει στην εμφάνισή σου τύπο και στιλ. Προσαρμόζονται σε κάθε σχήμα προσώπου, καθώς έχουν πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Στις must-try επιλογές είναι τα Bardot bangs, οι XL αφέλειες της αείμνηστης Brigitte Bardot και τα French curtain bangs που επιλέγουν οι Γαλλίδες.

Braids: 6 καλοκαιρινά χτενίσματα για να δοκιμάσεις στις διακοπές

Το αγαπημένο κούρεμα των Γαλλίδων

Τις κλασικές αφέλειες που επιλέγουν τα French girls, επέλεξε η αγαπημένη Τόνια Σωτηροπούλου στην εμφάνισή της. Η Τόνια, πριν λίγες ημέρες επισκέφτηκε τον αγαπημένο της φίλο και κομμωτή, Νικόλα Βιλλιώτη, για να φρεσκάρει το κούρεμα και το χρώμα των μαλλιών της.

@toniasotiropoulou

Συγκεκριμένα, η Τόνια υιοθέτησε διακριτικά baby highlights σε καραμελέ μία απόχρωση τα οποία τόνισαν ακόμα περισσότερο την sunkissed επιδερμίδα της. Εκτός από το refresh στο χρώμα των μαλλιών της, η Τόνια Σωτηροπούλου υπέκυψε στη γοητεία των curtain bangs. Οι αφέλειες γύρω από το μέτωπο ανέδειξαν ακόμα περισσότερο το σχήμα και το χρώμα των ματιών της.

Μαλλιά μεσαίου μήκους: Η Έβελυν Καζαντζόγλου έκανε το κούρεμα που ταιριάζει σε όλες

Όπως βλέπεις, οι αφέλειες μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά και με τα σγουρά μαλλιά. Είναι ένα hair combo που χαρίζει ένα επιμελώς ατημέλητο look που ταιριάζει τέλεια με τα island vibes.

Οι αφέλειες λειτουργούν και σαν καμουφλάζ, καθώς «εξαφανίζουν» τις ρυτίδες και λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια.

Μήπως ήρθε η ώρα να πεις κι εσύ το μεγάλο «ΝΑΙ» και να τις υιοθετήσεις στην εμφάνισή σου; Check παρακάτω για να δεις μερικά κουρέματα με απόλυτο πρωταγωνιστή τα curtain bangs. Enjoy Queen!

@matildadjerf

Bardot bangs που τονίζουν το βλέμμα.

@sabinasocol

Οι αφέλειες ταιριάζουν σε κάθε μήκος μαλλιών.

@annacatemeis

Τα high buns και οι ponytails τονίζουν ακόμα περισσότερο τα curtain bangs.

Sleek κότσοι, πλεξούδες και μαντήλια από τα 90s θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις hot μέρες

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης