Hero piece! 6 διάφανα gel φρυδιών που θα σε κάνουν να κυκλοφορείς άβαφη

Ευαγγελία Αλπίδου

Το brow gel είναι το προϊόν που με μία κίνηση διορθώνει το σχήμα των φρυδιών και σταθεροποιεί τις τρίχες, δημιουργώντας ένα ανορθωμένο εφέ.

Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να σου εκμυστηρευτώ κάτι. Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι αν δεν φτιάξω τα φρύδια μου. Ναι, δεν με νοιάζει αν βαφτώ ή όχι, το μόνο που με νοιάζει είναι να έχω περιποιημένα φρύδια. Τα φρύδια όπως έχω πει πολλές φορές είναι η «κορνίζα» του προσώπου. Είναι στη μέση του προσώπου και ακριβώς επάνω από τα μάτια, γι' αυτό είναι από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσει κάποιος.

Κάηκες από τον ήλιο; Αυτές οι κρέμες θα σου χαρίσουν άμεση ανακούφιση και θρέψη

https://www.instagram.com/p/C8phwVgPx_-/

Το brow gel είναι το προϊόν που με μία κίνηση διορθώνει το σχήμα των φρυδιών και σταθεροποιεί τις τρίχες, δημιουργώντας ένα ανορθωμένο εφέ. Το τζελ φρυδιών είναι διάφανο και μοιάζει ακριβώς σαν την κλασική mascara για τέλειες βλεφαρίδες. Πως το χρησιμοποιείς; Αφού τοποθετήσεις πρώτα λίγο μολύβι φρυδιών για να καλύψεις τυχόν κενά, εφαρμόζεις το διάφανο brow gel και βουρτσίζεις με φορά προς τα επάνω τα φρύδια σου. Το αποτέλεσμα; Γεμάτα φρύδια με ανασηκωμένο σχήμα και όγκο το οποίο διαρκεί όλη την ημέρα.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικά διάφανα brow gels που έχω πάντα μέσα στο νεσεσέρ μου. Ρίξε μία ματιά... Μία δοκιμή θα σε πείσει!

Coconut nails: 6 ιδέες για το πιο κομψό και fresh manicure του καλοκαιριού

6 διάφανα gel φρυδιών για τέλειο σχήμα και πυκνό αποτέλεσμα

Κάηκες από τον ήλιο; Αυτές οι κρέμες θα σου χαρίσουν άμεση ανακούφιση και θρέψη