Χρησιμοποιείς υγρό ρουζ; Αυτό είναι το hack που θα κάνει την επιδερμίδα σου να λάμπει

Ευαγγελία Αλπίδου

Αν έχεις στο νεσεσέρ σου ροζ, κόκκινα ή πορτοκαλί κραγιόν τα οποία δεν τα φοράς πλέον... Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, ωραιότατα και να πετύχεις juicy cheek. 

Τα υγρά ρουζ έχουν πλέον σταθερή θέση στο νεσεσέρ μας. Διαθέτουν τις πιο πρωτοποριακές φόρμουλες οι οποίες φημίζονται για τα υπέροχα χρώματα που παραμένουν αναλλοίωτα στα ζυγωματικά όλη μέρα! Τα ρουζ σε μορφή stick ή υγρή είναι τα πιο πρακτικά blush για το μακιγιάζ.

Οι κρεμώδεις υφές τους απλώνονται ομοιόμορφα με κυκλικές κινήσεις επάνω στην επιδερμίδα, χρησιμοποιώντας είτε το ειδικό πινέλο είτε τα δάχτυλά σου. Εφάρμοσε ελάχιστη ποσότητα και «χτίσε» σιγά-σιγά μέχρι να φτάσεις στο αποτέλεσμα που θες. Έτσι, θα αποφύγεις τις υπερβολές.

Coconut nails: 6 ιδέες για το πιο κομψό και fresh manicure του καλοκαιριού

Αυτό το tip θα κάνει την επιδερμίδα σου να λάμπει

Όπως θα δεις και στο παραπάνω TikTok video, το νέο hack είναι πολύ εύκολο και γίνεται σε χρόνο ρεκόρ. Για αρχή, παίρνεις το υγρό ρουζ και το εφαρμόζεις κυκλικά γύρω από το μέτωπο και τα μάτια. Τοποθετείς λίγη ποσότητα επάνω στο κινητό βλέφαρο, τη μύτη και το πιγούνι και με ένα πινέλο απλώνεις το προϊόν μέχρι να γίνει ένα με την επιδερμίδα σου. Voila!

Το συγκεκριμένο hack φωτίζει το βλέμμα και χαρίζει μία φυσική και νεανική όψη στην επιδερμίδα. Επιπλέον, το ρουζ γύρω από το μέτωπο και τα μάτια απομακρύνει από το βλέμμα οποιαδήποτε κούραση και χαρίζει την ψευδαίσθηση ότι η επιδερμίδα σφύζει από υγεία και ζωντάνια.

Editor's tip: Αν έχεις στο νεσεσέρ σου ροζ, κόκκινα ή πορτοκαλί κραγιόν τα οποία δεν τα φοράς πλέον... Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, ωραιότατα και να πετύχεις juicy cheek.

Ωστόσο, στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας υγρά blush που χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά, γιατί χαρίζουν ένα απίστευτα φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Ρίξε μία ματιά...

Οδηγός αγοράς: 5 υγρά ρουζ για ζουμερά ζυγωματικά

8 fresh αρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και «μυρίζουν καλοκαίρι»