Emily In Paris: Η Audrey Hepburn ήταν η έμπνευση για το μακιγιάζ της Lily Collins στην 4η σεζόν

Ευαγγελία Αλπίδου

Cherry lips και cat eyes είναι το πιο chic makeup look που ταιριάζει σε όλες. 

Μετά από μια μακρά διετή παύση, η Emily Cooper -την οποία υποδύεται η Lily Collins στην πολυσυζητημένη σειρά του Netflix, Emily in Paris-επέστρεψε επιτέλους στις οθόνες μας-. Στις 15 Αυγούστου έκανε το ντεμπούτο της το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν -που αποτελείται από πέντε επεισόδια- το οποίο είναι γεμάτο ερωτικά τρίγωνα, εντυπωσιακά μακιγιάζ και φινετσάτα outfits. Πριν μερικές ώρες κυκλοφόρησε το τρέιλερ με το δεύτερο μέρος, στο οποίο βλέπουμε την Emily να «αποχαιρετάει» το Παρίσι και να ταξιδεύει στη Ρώμη.

Πίσω από τα εκθαμβωτικά beauty looks της Emily κρύβεται η makeup artist, Aurelie Payen η οποία κατάφερε να φέρει μετά από 4 ολόκληρες σεζόν την τέλεια ισορροπία μεταξύ της Αμερικανικής ομορφιάς και της Γαλλικής φινέτσας της πρωταγωνίστριας. Σε αυτή τη σεζόν η Emily Cooper με τη βοήθεια της Aurelie και φυσικά της ομάδας που επιμελήθηκε το styling μας ταξίδεψε πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στα 60s και 70s. Συγκεκριμένα, στο πρόσωπο της Emily βλέπουμε την Audrey Hepburn.

Η Lily Collins υπέκυψε στη γοητεία του bob cut! -Τα μαλλιά της πλέον φτάνουν μέχρι το πιγούνι

@lilyjcollins

Η Audrey Hepburn ήταν η έμπνευση για το μακιγιάζ της Emily

Η Audrey Hepburn, έχει μείνει στην μνήμη όλων για το ταλέντο της στην υποκριτική, αλλά και για το ανεπανάληπτο στιλ και τη μοναδική αισθητική της που πήγαζε αβίαστα μέσα από κάθε εμφάνιση της. Αν και Βρετανίδα είχε έμφυτη τη γαλλική φινέτσα που μαγνήτιζε από το πρώτο λεπτό τον θεατή. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Audrey Hepburn έχει εμπνεύσει το creative team της σειράς, Emily in Paris, καθώς και σε προηγούμενες σεζόν έχουμε δει ομοιότητα στο μακιγιάζ και στα χτενίσματα της Emily με την Audrey.

Όπως μας έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της στο beauty department του Queen, δες εδώ τη συνέντευξη. Το beauty look της Emily στην Όπερα ήταν εμπνευσμένο από την Audrey Hepburn. Πιο συγκεκριμένα όταν τη ρωτήσαμε, αν έχει αγαπημένο beauty look, εκείνη μας απάντησε:

«Κανονικά θα έπρεπε να πω ότι μου είναι αδύνατον αλλά έχω αγαπημένο, ναι. Είναι το look της Emily στην Όπερα φυσικά! Εμπνευσμένο από την Audrey Hepburn, ήταν απλά τέλειο και η Emily ένα όνειρο σε αυτή τη σκηνή».

Είδαμε το Emily In Paris 4 μέρος πρώτο! Alfie ή Gabriel; Τα spoilers που θες να ξέρεις

Στην 4η σεζόν του Emily in Paris, βλέπουμε την αγαπημένη πρωταγωνίστρια να εμφανίζεται στον 80s χορό με ένα ασπρόμαυρο total look με Old Hollywood πινελιές. Τα μαλλιά της ήταν μέχρι το ύψος της κλείδας με έντονες vang άκρες, ενώ στο μακιγιάζ της ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν τα cherry lips και το cat eye look με την διακριτική λεπτομέρεια από στρας στο κάτω βλέφαρο.

@lilyjcollins

Τα ροδαλά ζυγωματικά δημιουργούσαν την τέλεια αντίθεση με τη λευκή επιδερμίδας της και το dark outfit της. Όλη η εμφάνιση της Cooper ήταν εμπνευσμένη από τον ρόλο της Audrey ως Eliza Doolittle στο «My Fair Lady», στο οποίο είχε κλέψει τις εντυπώσεις με το ασπρόμαυρο φόρεμά και το XL καπέλο της.

@lilyjcollins

Η Aurelie Payen κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύγχρονο μακιγιάζ με πινελιές από τα 70s. Πρόκειται για ένα beauty look που μπορεί να γίνει με ελάχιστα προϊόντα και το σημαντικότερο, μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε περίσταση. Στα beauty looks της 4η σεζόν, βλέπουμε να αποπνέει μία vintage αισθητική που μόνο θηλυκή και ελκυστική μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μιλήσαμε με την makeup artist της Lily Collins στο Emily in Paris και μάθαμε τα πάντα!

@lilyjcollins

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει όλες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Emily Cooper από την 4η σεζόν. Ρίξε μία ματιά...

Αφέλειες, έντονα layers και bob cuts είναι τα hot κουρέματα που θα δούμε φέτος το φθινόπωρο

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης