Κρέμες προσώπου με υαλουρονικό οξύ: Το προϊόν που χρειάζεται η επιδερμίδα σου μετά τις διακοπές

Ευαγγελία Αλπίδου

Δημιουργούν μία λεία και ενυδατωμένη επιδερμίδα και τον τέλειο «καμβά» για το μακιγιάζ σου. 6 προϊόντα για να διαλέξεις...

Βρισκόμαστε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο που οι μισές βρίσκονται διακοπές και οι μισές έχουν επιστρέψει πίσω στο γραφείο. Δυστυχώς, εγώ βρίσκομαι στις δεύτερη κατηγορία... Ωστόσο, το κοινό που έχουμε όλες μεταξύ μας είναι η αφυδάτωση. Ναι, τόσο τα μαλλιά όσο και η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από ενυδάτωση και θρέψη.

Όσο αντηλιακό κι αν εφαρμόσαμε στο δέρμα μας, όσο νερό κι αν καταναλώσαμε, η περιποίηση της επιδερμίδας μας μετά τις διακοπές είναι το α και το ω. Το hero piece, λοιπόν, που πρέπει να υπάρχει στο beauty νεσεσέρ μας μετά από τις διακοπές, είναι η κρέμα προσώπου με υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα συστατικό το οποίο είναι αρκετά διαδεδομένο στον κόσμο της ομορφιάς καθώς προσφέρει άμεση ενυδάτωση και θρέψη. Το υαλουρονικό οξύ έχει τη δυνατότητα να «προσελκύει» την υγρασία προς το δέρμα, αφήνοντας την επιδερμίδα μας πλούσια σε ενυδάτωση και εξαιρετικά απαλή. Η σύνθεση του βοηθά παράλληλα στη μείωση των ρυτίδων και στη δημιουργία μιας πιο σφριγηλής και νεανικής επιδερμίδας.

452032599_1215101913193268_9208529388112158919_n.jpg

@lilyjamesofficial

Editor’s Choice: 7 αντηλιακές κρέμες προσώπου που αξίζει να έχεις στην τσάντα σου και τον φθινόπωρο

Η κρέμα προσώπου με υαλορουνικό οξύ εισχωρεί στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας, χαρίζοντας άμεση ενυδάτωση, ανακούφιση και μία λαμπερή όψη που διαρκεί όλη την ημέρα. Επιπλέον, η ελαφριά υφή της απλώνεται ομοιόμορφα επάνω στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας. Με πιο απλά λόγια, δημιουργεί μία λεία επιφάνεια και τον τέλειο «καμβά» για το μακιγιάζ σου.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες κρέμες προσώπου με υαλουρονικό οξύ που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Έχουν απαλές και ελαφριές υφές που απορροφώνται σε χρόνο dt και χαρίζουν μία απαλή και λαμπερή επιδερμίδα που ακτινοβολεί από μακριά. Ρίξε μία ματιά και επίλεξε την αγαπημένη σου...

CLINIQUE-Moisture-Surgetm-100H-Auto-Replenishing-Hydrator.png

CLINIQUE, MOISTURE SURGE™ 100H AUTO-REPLENISHING HYDRATOR

Ανάλαφρη μη λιπαρή σύνθεση που εισχωρεί στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας, χαρίζοντας ένα λαμπερό και λείο αποτέλεσμα.

LANCOME-RENERGIE-H.P.N.-300-PEPTIDE-CREAM.png

LANCÔME, RENERGIE H.P.N. 300-PEPTIDE CREAM

Για πρώτη φορά, η Lancôme συνδυάζει το υαλουρονικό οξύ, πάνω από 300 είδη πεπτιδίων, και τη νιασιναμίδη σε μία πρωτοποριακή κρέμα που χαρίζει ενυδάτωση, θρέψη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

Vichy-Mineral-89-72h.png

VICHY MINERAL 89 72H ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Μία ενυδατική κρέμα που ενδυναμώνει τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού και χαρίζει στην επιδερμίδα τη σωστή υγρασία που διαρκεί ως και 72 ώρες.

NIVEA-NIVEA-CELLULAR-FILLER-KREMA-HMERAS-SPF15.png

NIVEA, NIVEA CELLULAR FILLER ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ SPF15

Μία ενυδατική κρέμα προσώπου με δείκτη SPF15 που προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση, ενώ η απαλή υφή της απορροφάται γρήγορα σε χρόνο dt.

AVENE-Eau-Thermale-Hyaluron-Activ-B3-Krema-Kyttarikhs-Ananewshs.png

AVÈNE, EAU THERMALE HYALURON ACTIV B3 ΚΡΕΜΑ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

Μία ενυδατική κρέμα προσώπου που κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο σφριγηλή, λαμπερή, ενώ βοηθάει τις ρυτίδες να διορθωθούν.

L'Oreal-Paris-Revitalift-Filler-Plumping-Water-Cream-me-Yaloyroniko-O3y.png

L'OREAL PARIS, REVITALIFT FILLER PLUMPING WATER CREAM ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Αυτή η κρέμα έχει ελαφριά, μη κολλώδη σύνθεση που απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για τις ευαίσθητες και δεν προκαλεί ατέλειες.

Hero piece! 6 διάφανα gel φρυδιών που θα σε κάνουν να κυκλοφορείς άβαφη