Συνεχίζει το κοντό καρέ να είναι huge τάση; Η Ράνια Τζίμα απαντά με το νέο της look

Οι ακτίνες του ήλιου, το θαλασσινό νερό και το χλώριο της πισίνας αφυδατώνουν τα μαλλιά. Ένα fresh haircuts είναι το «κλειδί» για πιο λαμπερά και δυνατά μαλλιά.

Το κοντό καρέ είναι ένα από τα κουρέματα που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας τα τελευταία χρόνια και δικαίως, καθώς πρόκειται για ένα ultra chic και μοντέρνο κούρεμα που μπορεί να απογειώσει οποιαδήποτε εμφάνιση.

Μέσα σε αυτή τη χρονιά είδαμε πολλές celebrities, inlfluencers και μοντέλα να υποκύπτουν τελικά στη γοητεία του και να το υιοθετούν στην εμφάνισή τους. Αυστηρές άκρες, έντονα layers και διακριτικές αφέλειες χαρίζουν στο κλασικό bob cut ένα level παραπάνω, βάζοντάς μας και εμάς σε πειρασμό για μία αλλαγή στο κούρεμά μας.

Η Δανάη Μιχαλάκη με curtain bangs και φιλαριστές άκρες! Δες όλα τα steps από την εντυπωσιακή αλλαγή

Μιας και μιλάμε για αλλαγές, η Ράνια Τζίμα επέστρεψε στο πλατό του κεντρικού δελτίο ειδήσεων του Mega με ένα νέο, φρέσκο look. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επέστρεψε μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές με ένα αυστηρό bob cut. Η Ράνια Τζίμα, ανέβασε με το ανανεωμένο look της μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον διευθυντή ειδήσεων Σταμάτη Μαλέλη. Στο post φαίνεται ξεκάθαρα το νέο συμμετρικό καρέ με τις ξανθιές ανταύγειες και τη χωρίστρα στο πλάι. Το ύψος του καρέ είναι λίγο πιο κάτω από το πιγούνι με τις άκρες να αγκαλιάζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ράνια Τζίμα στο Instagram:

Αν θες ένα refresh στα μαλλιά σου μετά τις καλοκαιρινές σου διακοπές αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το τολμήσεις. Οι ακτίνες του ήλιου, το θαλασσινό νερό και το χλώριο της πισίνας αφυδατώνουν τα μαλλιά. Ένα fresh haircuts είναι το «κλειδί» για πιο λαμπερά και δυνατά μαλλιά. Ακόμα να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριό;

Η Ράνια Τζίμα με μακριά μαλλιά

Αφέλειες, έντονα layers και bob cuts είναι τα hot κουρέματα που θα δούμε φέτος το φθινόπωρο

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης