Στη νέα καμπάνια του αρώματος J’adore, τα «χρυσά μαλλιά» της Rihanna ήταν iconic

Ευαγγελία Αλπίδου
Στη νέα καμπάνια του αρώματος J’adore, τα «χρυσά μαλλιά» της Rihanna ήταν iconic

Το golden blonde hair είναι το must χρώμα του φθινοπώρου. 

Και ενώ είχαμε συνδυάσει τη γοητευτική Charlize Theron με το διαχρονικό άρωμα του οίκου Dior, J’adore, η νέα πρωταγωνίστρια δεν είναι άλλη από την εκθαμβωτική ποπ τραγουδίστρια Rihanna.

Τις τελευταίες μέρες το γύρω του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο της νέα καμπάνια του αρώματος J’adore. Στο βίντεο βλέπουμε την Rihanna να εισέρχεται στο παλάτι των Βερσαλλιών, με ένα total black outfit, με μαύρα αξεσουάρ, ενώ στο backround ακούγεται το τραγούδι της «Love on the Brain», για να δοκιμάσει το άρωμα. Καθώς το άρωμα πέφτει σαν πέπλο επάνω στην επιδερμίδα της, η Rihanna «μεταμορφώνεται» σε χρυσή θεά.

Συγκεκριμένα, φοράει έναν χρυσό κορσέ και ένα maxi χρυσό φόρεμα με πέπλο και ασορτί oversized κοσμήματα. Τα μαλλιά της πλέον «αγκαλιάζουν» τους γυμνούς ώμους της, ενώ αυτή η γλυκιά, χρυσαφένια απόχρωση τους αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τη σοκολατένια επιδερμίδα και το total gold outfit της.

Όλοι μιλούν για τους Clooney και Brad Pitt: Τα hair looks από τον hair expert Δημήτρη Γιαννέτο

Τα «χρυσά μαλλιά» της Rihanna είναι η must απόχρωση του φθινοπώρου

457747650_873694540856108_8883904572442786702_n.jpg

@dior

Editor's tips: Η golden blonde απόχρωση των μαλλιών της Rihanna ανήκει στα top hair colors του φθινοπώρου. Συγκεκριμένα, τα μήκη και οι άκρες έχουν χρυσούς, καραμελέ και μπεζ υποτόνους οι οποίοι έρχονται σε αντίθεση με τη σκούρα ρίζα της. Το εφέ αυτό της πιο σκούρας βάσης χαρίζει έξτρα όγκο στα μαλλιά και τα κάνει να φαίνονται ακόμα πιο πυκνά. Έτσι, δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείς αν βγει η ρίζα σου. Τα μαλλιά σου θα φαίνονται το ίδιο περιποιημένα σαν να είναι το φυσικό εφέ τους.

Το μακιγιάζ της είναι και αυτό σε χρυσούς υποτόνους με φυσικές γυαλάδες, το οποίο έρχεται σε αρμονία με τη total εμφάνισή της. Τέλος, το μήνυμα της καμπάνιας είναι: «Your dreams... Make them real». Δηλαδή, να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας.

https://www.instagram.com/p/C_NpQzCtnxE/

Δες το βίντεο της νέας καμπάνιας του αρώματος J’adore:

Jenna Ortega: Δες πώς θα αντιγράψεις το bronze makeup που επέλεξε στο κόκκινο χαλί