Friday tip: Πώς θα πετύχεις το τέλειο cat eye look για όλες τις ώρες μόνο με μία καφέ σκιά!

Ευαγγελία Αλπίδου
Friday tip: Πώς θα πετύχεις το τέλειο cat eye look για όλες τις ώρες μόνο με μία καφέ σκιά!

@leahdarcymakeup

Η καφέ σκιά χαρίζει ένα απαλό cat eye look που κολακεύει το βλέμμα. 

Το cat eye look είναι ένα δημοφιλές μακιγιάζ ματιών που χαρακτηρίζεται από την έντονη, ανοδική γραμμή eyeliner, η οποία «μεταμορφώνει» το σχήμα των ματιών και το κάνει να μοιάζει με το μάτι της γάτας. Είναι ένα διαχρονικό μακιγιάζ που αποπνέει θηλυκότητα και δυναμισμό.

Για να πετύχεις το εκρηκτικό cat eye look θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις ένα eyeliner. Η γραμμή του eyeliner είναι συνήθως πιο λεπτή στο εσωτερικό του ματιού και γίνεται πιο παχιά καθώς φτάνουμε στην εξωτερική γωνία. Το μαύρο eyeliner δημιουργεί ένα έντονο αποτέλεσμα το οποίο όμως μπορεί να είναι αρκετά «άγριο» για τις πρωινές ώρες της ημέρας. Ωστόσο, αν αγαπάς το cat eye look και θες να το φοράς από το πρωί στο γραφείο ως το βράδυ, σου έχουμε βρει τη λύση! Μπορείς να επιλέξεις μία καφέ σκιά ματιών την οποία θα εφαρμόσεις με ένα λεπτό πινέλο και να δημιουργήσεις ένα super smooth cat eye.

https://www.instagram.com/p/C4di8SWtGLP/

3 tips για σαρκώδη χείλη σε χρόνο ρεκόρ - Η παγοθεραπεία είναι ένα από αυτά!

Όπως θα δεις και στο TikTok video παρακάτω, η beauty lover χρησιμοποιεί ένα λεπτό, πλατύ πινέλο ματιών και μία σκούρα καφέ σκιά. Για αρχή, τοποθετεί τη σκιά επάνω ακριβώς στη ρίζα των βλεφαρίδων στο επάνω και στο κάτω κινητό βλέφαρο. Στη συνέχεια, τη βλέπουμε να δίνει αρκετή έμφαση στην εσωτερική και εξωτερική γωνία του ματιού δημιουργώντας έντονες γωνίες και γραμμές. Για ένα ανοδικό εφέ, τοποθετεί τη σκιά με φορά προς τα επάνω, ακριβώς στο σημείο που εφαρμόζεις το eyeliner. Τέλος, για να δώσει διάσταση και βάθος στο βλέμμα «σβήνει» τις γραμμές με λίγη καφέ σκιά. Voila! Το αποτέλεσμα είναι έτοιμο!

TikTok video:

Editor's tips: Πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ, τοποθέτησε ένα primer για να διαρκέσει περισσότερο και να είναι πιο έντονο το χρώμα.

Το συγκεκριμένο cat eye look θα γίνει ένα με τη χρωματική παλέτα των ρούχων της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας! Επιπλέον, οι καφέ αποχρώσεις έχουν τη δυνατότητα να ταιριάζουν τέλεια σε κάθε τόνο δέρματος και σε κάθε χρώμα ματιών.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά beauty items τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο cat eye look. Ρίξε μία ματιά...

Demure makeup: Primer, υγρό ρουζ και 5 ακόμα items για να πετύχεις το φθινοπωρινό makeup του TikTok