Τα ξανθά μαλλιά είναι πάντα εντυπωσιακά! 5 hot επιλογές, από το honey blonde μέχρι το pearl white

Ευαγγελία Αλπίδου

@rosiehw

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να ξεφύγεις από τις κλισέ αποχρώσεις και να επιλέξεις ένα fresh και βουτυρένιο ξανθό που θα φωτίσει αμέσως τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αμέτρητες αποχρώσεις ξανθών μαλλιών. Για να καταλάβεις, στα ξανθά μαλλιά μπορεί να ανήκει οποιαδήποτε απόχρωση, από το λαμπερό χρυσαφί και το γλυκό καραμελέ μέχρι το ψυχρό platinum. Βέβαια, με τις τεχνικές του ombré και του balayage οι επιλογές του ξανθού γίνονται ακόμα πιο πολλές. Γι' αυτό αν θες να βάψεις τα μαλλιά σου ξανθά, αποκλείεται να μην βρεις την απόχρωση που θα κολακεύει τον τόνο της επιδερμίδα σου.

Ο Σεπτέμβρης, είναι ο καταλληλότερος μήνας για αλλαγές. Γι' αυτό κι εμείς βρήκαμε τις πιο trending αποχρώσεις που επιλέγουν τώρα τα it girls. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να ξεφύγεις από τις κλισέ αποχρώσεις και να επιλέξεις ένα fresh και βουτυρένιο ξανθό που θα φωτίσει αμέσως τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Μην ανησυχείς! Αν είσαι καστανή, δεν χρειάζεται να κάνεις μία ριζική αλλαγή. Μπορείς, δηλαδή, να επιλέξεις διακριτικές ανταύγειες χωρίς να πειράξεις την σκούρα βάση σου. Μία δοκιμή θα σε πείσει!

Editor's tip: Για να διατηρηθεί αναλλοίωτο το ξανθό, λαμπερό χρώμα των μαλλιών σου επίλεξε μωβ σαμπουάν τα οποία θα εξουδετερώσουν τους κίτρινους και πορτοκαλί υποτόνους.

Η Kendal Jenner έγινε ξανθιά! Το βουτυρένιο ξανθό είναι το απόλυτο χρώμα του φθινοπώρου

Οι 5 chic ξανθές αποχρώσεις του φθινοπώρου

Champagne blonde

@hairbyruslan

Το ξανθό σαμπανιζέ έχεις γλυκούς και ψυχρούς υποτόνους που ταιριάζουν σε πολλούς τόνους δέρματος. Είναι μία απόχρωση που ταιριάζει τέλεια τόσο σε ξανθές όσο και καστανές γυναίκες.

Butterscotch blonde

@cwoodhair

Το butterscotch blonde είναι το χρώμα που έχει το χρυσαφένιο κέικ. Είναι μία βουτυρένια ξανθή απόχρωση που γλυκαίνει και φωτίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Balayage blonde

@abbyhaliti

Η τεχνική του balayage σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις οποιαδήποτε απόχρωση θες για τα μαλλιά σου. Δηλαδή, να επιλέξεις ένα mix & match hair colour από ψυχρούς και θερμούς υποτόνους.

5 beauty trends στο TikTok που θα δεις τώρα τον φθινόπωρο - Αγαπημένο μας τα cherry mocha nails

Pearl white

@dimitrishair

Το pearl white είναι το πλατινέ ξανθό που ταιριάζει τέλεια στις λευκές επιδερμίδες. Για να διατηρήσεις τη συγκεκριμένη απόχρωση λαμπερή και ομοιόμορφη, πρέπει να επενδύσεις οπωσδήποτε σε ένα μωβ σαμπουάν, το οποίο θα εξουδετερώσει τους κίτρινους και πορτοκαλί υποτόνους.

Honey glam blonde

@hoskelsa

Το ζεστό ξανθό με διακριτικές μελί ανταύγειες είναι μία επιλογή που δεν χάνει ποτέ. Χαρακτηρίζεται και ως «expensive blonde» καθώς το αποτέλεσμα φαίνεται ultra ακριβό.

Emily In Paris: Το trick της Camille Razat για να ανανεώσεις τον κλασικό κότσο σου

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης