Η Χριστίνα Κοντοβά έκοψε αφέλειες και η αλλαγή της έδωσε αέρα Hollywood

Ευαγγελία Αλπίδου
Η Χριστίνα Κοντοβά έκοψε αφέλειες και η αλλαγή της έδωσε αέρα Hollywood

@ckontova

Δες το βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της με όλα τα βήματα από το νέο ανατρεπτικό look της. 

Η σχεδιάστρια μόδας, Χριστίνα Κοντοβά, είναι μία από τις πιο κομψές Ελληνίδες celebrities. Εκτός από τη μίνιμαλ αισθητική της αυτό που λατρεύουμε στην εμφάνισή της είναι τα ultra chic μαλλιά της.

Η Χριστίνα, τα τελευταία χρόνια είναι πιστή του κοντού καρέ. Τα μαλλιά της κυμαίνονται μέχρι το ύψος των ώμων, έχοντας μία pearl white απόχρωση που ταιριάζει τέλεια με τη σταρένια επιδερμίδα της. Αυτή τη φορά, η αγαπημένη σχεδιάστρια υιοθέτησε ένα αρκετά πιο κοντό καρέ το οποίο φτάνει μέχρι το πιγούνι, ενώ επίσης, πρόσθεσε στο κούρεμα διακριτικά curtain bangs. Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δεις και στο βίντεο που έχουμε παραθέσει πιο κάτω, αριστερά και δεξιά από το μέτωπο της υπάρχουν see-through αφέλειες, οι οποίες τονίζουν ακόμα περισσότερο το βλέμμα της.

kontova2.jpg

Emily In Paris: Το trick της Camille Razat για να ανανεώσεις τον κλασικό κότσο σου

Σε ποιες γυναίκες ταιριάζουν οι see-through bangs;

Οι see-through αφέλειες είναι οι πιο ανάλαφρες αφέλειες ever. Πρόκειται, στην ουσία, για πολύ λεπτές αφέλειες με κενά μεταξύ τους. Σε ποιες γυναίκες ταιριάζουν οι see-through bangs; Αν, έχεις μεγάλο μέτωπο, μπορείς άνετα να κάνεις see-through bangs και κάθε είδους αφέλεια. Αντιθέτως, αν έχεις μικρό ή στενό μέτωπο, μπορείς να επιλέξεις τις micro bangs. Ωστόσο, πριν από οποιαδήποτε επιλογή, μπορείς να πάρεις τη συμβουλή του κομμωτή σου και να επιλέξεις αυτή που θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα και με αυτοπεποίθηση.

Το νέο look της Χριστίνας Κοντοβά, εντυπωσίασε τους followers της και αμέσως η φωτογραφία γέμισε με τα πιο όμορφα και κολακευτικά σχόλια. Τα πιο πρωτότυπα ήταν αυτά που την παρομοίασαν με την ξένη ηθοποιό, Nicole Kidman.

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία για την ομοιότητά της με την Nicole Kidman:

Οι αφέλειες και οι φράντζες είναι μικρές πινελιές που μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε κούρεμα και απογειώσουν σε χρόνο dt το τελικό hair look. Μήπως ήρθε η στιγμή να τις υιοθετήσεις κι εσύ;

https://www.instagram.com/p/DABB87EMotc/

Δες το βίντεο με το νέο ανατρεπτικό look της:

https://www.instagram.com/reel/C_3c13MMWTJ/

Happy Day! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πρεμιέρα και εντυπωσίασε με τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της

DPG Network