Εμφάνισες ξαφνικά σπυράκια; 5 προϊόντα για να τα εξαφανίσεις σε χρόνο ρεκόρ

Ευαγγελία Αλπίδου

@hannaschonberg

Τα παρακάτω skincare προϊόντα θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από τα σπυράκια σε λιγότερο από 24 ώρες. 

Τα σπυράκια είναι ο αιώνιος «εχθρός» για πολλές γυναίκες. Ακόμα κι αν είμαστε πιστές στην skincare routine μας, ακόμα κι αν καθαρίζουμε πάντα την επιδερμίδα μας πρωί και βράδυ, τα σπυράκια μπορούν να εμφανιστούν από το πουθενά! Και το αστείο είναι ότι πάντα θα κάνουν την εμφάνισή τους, όταν έχουμε κανονίσει κάποια σημαντική έξοδο ή ραντεβού. Είμαστε σίγουρες ότι σου έχει συμβεί κι εσένα αυτό, έτσι δεν είναι;

Οι λόγοι, βέβαια, που κάνουν την εμφάνισή τους είναι πολλοί. Για παράδειγμα, μπορεί να έχεις έντονο στρες και άγχος, να περιμένεις περίοδο ή να χρησιμοποίησες κάποιο προϊόν περιποίησης, το οποίο δεν είναι κατάλληλο για τις ανάγκες του δέρματός σου. Το ζήτημα, όμως, τώρα είναι τι μπορείς να κάνεις;

Για αρχή, βγάλε από το μυαλό σου να σπάσεις αυτό το σπυρί, καθώς μπορεί να το μολύνεις και να εμφανίσεις κι άλλα σπυράκια. Βέβαια, ούτε είναι λύση να το καλύψεις με μεγάλη ποσότητα concealer ή foundation.

SOS! Πως θα αντιμετωπίσεις τα σπυράκια σε λιγότερο από 24 ώρες;

Υαλουρονικό οξύ, ρετινόλη & Βιταμίνη C προετοίμασε σωστά την επιδερμίδα σου για το φθινόπωρο

Στην αγορά υπάρχουν skincare προϊόντα τα οποία μπορούν με μία κίνηση να «εξαφανίσουν» το ανεπιθύμητο σπυράκι σε χρόνο ρεκόρ. Κι όμως, όσο παράξενο κι αν σου ακούγεται τα συστατικά που διαθέτουν είναι τόσο ισχυρά και θαυματουργά που μπορούν να μειώσουν ορατά τα σπυράκια και τις κοκκινίλες μέσα σε λίγες ώρες, ενώ επίσης, να βελτιώσουν την υφή της επιδερμίδας σου.

Τα περισσότερα από αυτά είναι σε μικρά διακριτικά μπουκαλάκια και σωληνάρια τα οποία σου επιτρέπουν να τα έχεις παντού μαζί σου. Έτσι, ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να αντιμετωπίσεις τους ενοχλητικούς «επισκέπτες».

Παρακάτω, θα βρεις τα καλύτερα skincare προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από τα σπυράκια, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

5 προϊόντα για να εξαφανίσεις τα σπυράκια σε χρόνο ρεκόρ

CAUDALIE, VINOPURE SALICYLIC SPOT SOLUTION

Το Salicylic Spot Solution Vinopure μειώνει ορατά τα σπυράκια σε 1 ώρα. Μειώνει ορατά τις κοκκινίλες χάρη στην ανοιχτή πράσινη υφή του.

LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO+M

Η Εffaclar Duo+M της La Roche-Posay είναι μια τριπλή διορθωτική φροντίδα που αντιμετωπίζει τα μαύρα στίγματα, τις ατέλειες και τα σημάδια μετά από ακμή.

AVENE, CLEANANCE COMEDOMED SPOT SOS ΞΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ

Ξηραίνει τα σπυράκια και αντιμετωπίζει τις ατέλειες σε χρόνο ρεκόρ.

MEDIK8 BLEMISH SOS

Το Blemish SOS είναι ένα προϊόν σε μορφή τζελ, το οποίο δρα άμεσα και ηρεμεί τις ατέλειες του δέρματος.

SEPHORA COLLECTION, ERBORIAN CENTELLA SOS PATCH - PATCH-EFFECT GEL

Ένα ήπιο χημικό απολεπιστικό, που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, τις κοκκινίλες και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.

Τα αρώματα του φθινοπώρου έχουν μυρωδιές από κεχριμπάρι, σαφράν και ξύλο βανίλιας

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης