Burnt cinnamon, κόκκινο ή μωβ ρουζ; Ποιες αποχρώσεις προτείνουν οι makeup artists τώρα το φθινόπωρο

Ευαγγελία Αλπίδου
Burnt cinnamon, κόκκινο ή μωβ ρουζ; Ποιες αποχρώσεις προτείνουν οι makeup artists τώρα το φθινόπωρο

@camilamorrone

Το δαμασκηνί, το σάπιο μήλο, το σκούρο χρώμα της κανέλας, το βαθύ ροζ, και το pumpkin spice, είναι αποχρώσεις που δίνουν ζεστασιά στο πρόσωπο και κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται πιο «ζωντανή» στο κρύο.

Η αλήθεια είναι ότι οι εποχές επηρεάζουν σημαντικά το μακιγιάζ, συμπεριλαμβανομένου και του ρουζ. Για παράδειγμα, το καλοκαίρι οι υφές είναι πιο ελαφριές και φωτεινές, ενώ τον χειμώνα, το μακιγιάζ και συγκεκριμένα το ρουζ, έχει πιο ψυχρές και σκούρες αποχρώσεις που εναρμονίζονται με τα χρώματα που επικρατούν στη φύση.

Οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις σύμφωνα με τους makeup artists, είναι οι βαθύτερες και πιο ζεστές. Για παράδειγμα, το δαμασκηνί, το σάπιο μήλο, το σκούρο χρώμα της κανέλας, το βαθύ ροζ, και το pumpkin spice, είναι αποχρώσεις που δίνουν ζεστασιά στο πρόσωπο και κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται πιο «ζωντανή» στο κρύο.

437701198_434429959074926_1010399132320169783_n.jpg

@tylynnnguyen

Οι κρεμώδεις υφές είναι must-try επιλογή και τον χειμώνα, καθώς προσφέρουν περισσότερη υγρασία στο δέρμα, κάνοντάς το να δείχνει πιο υγιές και λαμπερό, ενώ επίσης, εφαρμόζονται πολύ εύκολα χωρίς να λερώνουν. Η σωστή εφαρμογή του ρουζ είναι επάνω στα ζυγωματικά και ψηλά στους κροτάφους, χαρίζοντας ένα πιο ζωντανό και ανοδικό εφέ στο βλέμμα.

Παρακάτω θα βρεις τα ρουζ που προτείνουν οι makeup artists για αυτή την εποχή. Επίλεξε αυτό που αναδεικνύει και κολακεύει τον τόνο του δέρματός σου και απογείωσε το μακιγιάζ του φθινοπώρου.

Berry blush

ARMANI-Luminous-Silk-Cheek-Tint-Liquid-Blush-65-Intense-Berry.jpg

ARMANI, LUMINOUS SILK CHEEK TINT LIQUID BLUSH 65 INTENSE BERRY

Το μωβ ρουζ, αυτό που θυμίζει το χρώμα του βατόμουρου είναι μία τολμηρή επιλογή που ταιριάζει τέλεια σε ανοιχτόχρωμα και ψυχρά δέρματα. Για να μην βγει το αποτέλεσμα πολύ έντονο -και φαίνεσαι σαν να έχεις φάει κυριολεκτικά γροθιά- επίλεξε να χτίσεις το ρουζ, εφαρμόζοντας λίγη ποσότητα κάθε φορά, μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Burnt cinnamon

YVES-SAINT-LAURENT-Make-Me-Blush-Liquid-Blush-37.jpg

YVES SAINT LAURENT, MAKE ME BLUSH LIQUID 37

Η καφέ, κεραμιδί απόχρωση ρουζ χαρίζει ζεστασιά στην επιδερμίδα του προσώπου και ένα ultra φυσικό αποτέλεσμα. Αυτό το γλυκό χρώμα που θυμίζει το χρώμα της κανέλας ταιριάζει τέλεια σε μέτριες και σταρένιες επιδερμίδες, καθώς δημιουργεί ένα ηλιοκαμένο εφέ σαν να άγγιξαν τα ζυγωματικά του προσώπου οι ακτίνες του ήλιου.

Pumpkin Spice

MAYBELLINE-Sunkisser-Royz-12-SUMMER-IN-THE-CITY.jpg

MAYBELLINE, SUNKISSER BLUSH 12-SUMMER IN THE CITY

Το pumpkin spice θυμίζει το πορτοκαλί χρώμα της κολοκύθας. Είναι μία απόχρωση που χαρίζει αμέσως ζωντάνια στα χαρακτηριστικά του προσώπου και ταιριάζει τέλεια στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Προσοχή! Το πορτοκαλί ρουζ μπορεί να φαίνεται πιο έντονο και κίτρινο στους ανοιχτούς τόνους δέρματος.

Electric red

SEPHORA-COLLECTION-Cheeks-Out-Freestyle-Cream-Blush-Daiquiri-Dip.jpg

SEPHORA COLLECTION, CHEEKS OUT FREESTYLE CREAM BLUSH DAIQUIRI DIP

Το κόκκινο ρουζ είναι μία κλασική και διαχρονική επιλογή που κολακεύει φυσικά τα ζυγωματικά του προσώπου. Ταιριάζει τέλεια σε ανοιχτές και σταρένιες επιδερμίδες, δίνοντας την αίσθηση «σαν να βγήκες μόλις έξω στο κρύο». Το αποτέλεσμα είναι πάντα φυσικό χωρίς να φαίνεται υπερβολικό.

Αυτά είναι τα 3 nail trends που επιλέγουν τώρα τα it girls -Όχι, δεν είναι το βουργουνδί!

DPG Network