Crème blonde & bobs της δεκαετίας του 90' -Οι 6 must try τάσεις στα μαλλιά του φθινοπώρου

Ευαγγελία Αλπίδου

@sydney_sweeney

Τολμηρά κουρέματα, κολακευτικές αποχρώσεις μαλλιών που επιλέγουν οι stars και είναι απίστευτα κολακευτικές... Μπορείς να τα υιοθετήσεις τώρα!

Μία νέα σεζόν απαιτεί και αλλαγές και τα μαλλιά είναι πάντα η καλύτερη και πιο εύκολη λύση. Η αλήθεια είναι ότι στα μαλλιά υπάρχουν τόσες πολλές τάσεις που μπορείς να υιοθετήσεις. Τολμηρά κουρέματα, κολακευτικές αποχρώσεις μαλλιών που επιλέγουν οι stars και είναι απίστευτα κολακευτικές... Όλα τόσο εύκολα στο στιλ και στη συντήρησή τους που αποκλείεται να μην βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό και την αισθητική σου.

Μετά από μια μικρή έρευνα στα social media των μεγαλύτερων hair experts όλου του κόσμου, βρήκαμε όλες τις τάσεις στα μαλλιά που μπορείς να επιλέξεις αυτή την εποχή και να φρεσκάρεις την εμφάνισή σου. Είσαι έτοιμη να δεις ποιο σου ταιριάζει;

Milan Fashion Week: 5 χτενίσματα που είδαμε στο street style και θέλουμε να αντιγράψουμε!

Crème blonde

@beyonce

Το crème blonde είναι μία πιο κρεμώδη και φυσική απόχρωση που περιέχει μπεζ και χρυσές αποχρώσεις που είναι super απαλές, ζεστές και φωτεινές. Είναι η ξανθή απόχρωση που δείχνει ultra φυσική σαν να έχει δημιουργηθεί από τον ήλιο.

Glossed espresso

@oliviarodrigo

Πρόκειται για μία απόχρωση μαλλιών που εμπνέεται από το βαθύ και σκούρο χρώμα του καφέ espresso. Αυτή η απόχρωση προσδίδει στα μαλλιά λάμψη και ζωντάνια, ενώ επίσης, χαρίζει έναν σοφιστικέ και κομψό αέρα στην εμφάνιση.

Butterfly cut

@haileesteinfeld

Το butterfly cut είναι ένα κούρεμα που χαρίζει στα μαλλιά την ψευδαίσθηση ότι είναι πλούσια και πυκνά. Στο επάνω μέρος του κεφαλιού τα μαλλιά αγκαλιάζουν ελαφρώς τα μάτια και τα ζυγωματικά, ενώ τα κάτω στρώματα είναι πιο μακριά με extra όγκο και κίνηση. Το συγκεκριμένο κούρεμα θυμίζει τα φτερά της πεταλούδας.

90s bob

@ciara

Το κλασικό και δημοφιλές κούρεμα του 90', παραμένει το ίδιο εμβληματικό μέχρι και σήμερα. Οι άκρες των μαλλιών είναι γεωμετρικές μέχρι το πιγούνι με ελαφρύ γύρισμα προς τα μέσα. Το χαρακτηριστικό του 90s bob cut είναι η απλότητά του.

The shag

@ellabalinska

Το συγκεκριμένο κούρεμα χαρακτηρίζεται από τα πολλά layers που δημιουργούν ένα ατημέλητο με φυστικό όγκο στιλ στα μαλλιά. Το shag cut εμφανίστηκε τη δεκαετία του 70΄και έχει επιστρέψει δυναμικά τα τελευταία χρόνια στον χώρο της μόδας. Οι αφέλειες είναι η λεπτομέρεια που συνοδεύει το shag cut, δίνοντας στο κούρεμα τον δικό του χαρακτήρα.

Buttery blonde

Τέλος, το βουτυρένιο ξανθό είναι μία ζεστή και λαμπερή απόχρωση ξανθού με κρεμώδεις τόνους. Χαρίζει ένα ζεστό, φυσικό αποτέλεσμα που θυμίζει το χρώμα του βουτύρου, εξου και το όνομά της. Απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν ένα φυσικό ξανθό χρώμα που να δείχνει λαμπερό χωρίς να είναι άτονο στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Burnt cinnamon, κόκκινο ή μωβ ρουζ; Ποιες αποχρώσεις προτείνουν οι makeup artists τώρα το φθινόπωρο

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης