Milan Fashion Week: 5 χτενίσματα που είδαμε στο street style και θέλουμε να αντιγράψουμε!

Ευαγγελία Αλπίδου
Milan Fashion Week: 5 χτενίσματα που είδαμε στο street style και θέλουμε να αντιγράψουμε!
Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Στυλιζαρισμένες αλογοουρές και εντυπωσιακοί κότσοι χαρίζουν ένα αβίαστο στιλ στα cozy looks του φθινοπώρου. Διάλεξε το αγαπημένο σου!

Εχθές, ξεκίνησε η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Οι πιο γνωστοί celebrities, editors και influencers βρίσκονται αυτή τη στιγμή που μιλάμε σε μία από τις πιο fashionable πόλης της Ευρώπης, για να παρακολουθήσουν πρώτοι τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα την άνοιξη/καλοκαίρι 2025.

Το καθιερωμένο άρθρο κάθε φορά, ως beauty addicts, είναι να σχολιάσουμε τα beauty trends που βλέπουμε τόσο μέσα από τα φαντασμαγορικά catwalks, όσο και από τις street style εμφανίσεις των it girls. Συγκεκριμένα, τα μαλλιά ήταν ο πρωταγωνιστής που κέντρισε το ενδιαφέρον μας στα iconi outfits τους. Στυλιζαρισμένες αλογοουρές και εντυπωσιακοί κότσοι χαρίζουν ένα αβίαστο στιλ στα cozy looks του φθινοπώρου και μας δημιουργούν το ενδιαφέρον για το πώς θα τα αντιγράψουμε κι εμείς στην εμφάνισή μας.

Όλα τα tips για να πετύχεις τα beauty looks της Lily Collins από τη νέα σεζόν του Emily In Paris

Sleek bun w/ twist

Milano-str-S25-0385.jpg

Για να χαρίσεις μία girly πινελιά στον κλασικό κότσο σου, άφησε να πέσουν αριστερά και δεξιά από το πρόσωπό σου δύο με τρία τουφάκια. Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια θα αγκαλιάσει τα ζυγωματικά σου και θα χαρίσει μία funky αισθητική στο αυστηρό bun σου.

Half up

Milano-str-S25-0301.jpg

To half up είναι το αγαπημένο hairstyle των it girls. Μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών, ακόμα και στο πολύ κοντό καρέ. Χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο τμήματα και πιάσε το επάνω μέρος ένα high bun. Σταθεροποίησέ το με ένα λαστιχάκι ή ένα παιχνιδιάρικο scrunchies και είσαι έτοιμη!

Headband

Milano-str-S25-0297.jpg

Το hero piece των 90s, το βλέπουμε να πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στις street style εμφανίσεις των it girls. Φυσικά, και αναφερόμαστε στην υφασμάτινη κορδέλα. Είτε αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα κάτω, είτε δημιουργήσεις μία ψηλή αλογοουρά ή κότσο, η κορδέλα είναι το αξεσουάρ που θα χαρίσει μία ultra stylish πινελιά στα μαλλιά σου.

Επιμελώς ατημέλητος κότσος

Milano-str-S25-0339.jpg

Πιάσε τα μαλλιά σου έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο και επίλεξε να κάνεις τη χωρίστρα σου στο πλάι. Το συγκεκριμένο hairstyle δημιουργεί ένα ενδιαφέρον twist που χαρίζει μία coolness αισθητική στη συνολική εμφάνιση.

XL ponytail w/ wist

1726657892684-279324116-Milano-str-S25-0389.jpg

Αντί για την κλασική ponytail, τα it girls επιλέγουν τις bubble αλογοουρές ή τις XL στριφογυριστές ponytails. Για να δημιουργήσεις μία στριφογυριστή ponytail, θα χρειαστεί να πιάσεις τα μαλλιά σου μία ψηλή αλογοουρά και αφού τα σταθεροποιήσεις με ένα λαστιχάκι, να τα χωρίσεις σε δυο ίσα μέρη, φέρνοντας το ένα μέρος δεξιά και το άλλο αριστερά μέχρι να φτάσεις στις άκρες των μαλλιών σου. Αφού ολοκληρώσεις το χτένισμα σου, δέσε την άκρη της αλογοουράς με ένα λαστιχάκι, ψέκασε με λίγη λακ και είσαι έτοιμη.

Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου: Λευκά φρύδια & βουργουνδί χείλη οι τάσεις που μπορείς να υιοθετήσεις τώρα

DPG Network