Έπιασε βροχή και δεν έχεις ομπρέλα; Δες τι θα συμβεί στα μαλλιά σου -3 χτενίσματα για να επιλέξεις

Ευαγγελία Αλπίδου
Έπιασε βροχή και δεν έχεις ομπρέλα; Δες τι θα συμβεί στα μαλλιά σου -3 χτενίσματα για να επιλέξεις
Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Και δεν εννοούμαι το φριζάρισμα! 

Η αλήθεια είναι πώς τις τελευταίες μέρες ο καιρός είναι λίγο αναποφάσιστος. Εκεί που λες θα βγει ήλιος, ξαφνικά αρχίζει και βρέχει, ενώ εκεί που φοράς -επιτέλους- τις cowboots σου πιάνει αφόρητη ζέστη, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι είσαι εντελώς out of season!

Μιας και λοιπόν τις τελευταίες μέρες ο καιρός είναι συννεφιασμένος και βροχερός, αποφασίσαμε να σου ετοιμάσουμε ένα άρθρο, για το τι συμβαίνει πραγματικά στα μαλλιά σου σε περίπτωση που πιάσει ξαφνικά βροχή και δεν έχεις ομπρέλα. Και όχι δεν εννοούμαι το φριζάρισμα!

Milan Fashion Week: 5 χτενίσματα που είδαμε στο street style και θέλουμε να αντιγράψουμε!

Τα μαλλιά θα απορροφήσουν όλους τους ρύπους της ατμόσφαιρας!

Ναι, εκτός από το φριζάρισμα, το σχήμα και τον όγκο, τα μαλλιά σου θα απορροφήσουν όλες τις βρωμιές και τους ρύπους της ατμόσφαιρας. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό ακόμα και λίγες σταγόνες αν έρθουν σε επαφή με το τριχωτό της κεφαλής σου, όταν πας σπίτι να κάνεις απευθείας μπάνιο και να φορέσεις τις αγαπημένες σου hair masks οι οποίες θα ενυδατώσουν και θα καθαρίσουν σε βάθος τα μαλλιά σου.

Και επειδή, λοιπόν, αυτή την περίοδο οι βροχές μπορεί να ξεκινήσουν ξαφνικά ακόμα κι αν επάνω στον ουρανό έχει μόνο ένα μικρό σύννεφο, φρόντισε να επιλέγεις το πρωί για το γραφείο χτενίσματα τα οποία ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες θα κάνουν τα μαλλιά σου να φαίνονται περιποιημένα και κομψά. Παρακάτω θα βρεις μερικά ultra κομψά και εύκολα χτενίσματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπες τις rainy days. Ρίξε μία ματιά...

Αυτές οι κρέμες ματιών με ρετινόλη θα γίνουν η αγαπημένη σου νυχτερινή συνήθεια

3 stylish χτενίσματα για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου

Milano-str-S25-1525.jpg

Ο κότσος είναι το χτένισμα που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ! Εκτός το ότι γίνεται σε χρόνο dt, μπορεί να ολοκληρώσει οποιοδήποτε outfit από τα πιο casual ως τα πιο formal. Μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη τις bad hair days, αλλά και τις ημέρες που άρχισε ξαφνικά να βρέχει.

Milano-str-S25-1457.jpg

Αντί για την κλασική αλογοουρά επίλεξε μία XL πλεξούδα που θα χαρίσει ένα level up στο beauty look σου. Ακόμα και με βροχή το χτένισμά σου θα δείχνει περιποιημένο χωρίς να φριζάρουν οι ατίθασες τρίχες σου.

1726818016558-475379849-Milano-str-S25-1515.jpg

Οι κορδέλες και οι στέκες είναι από τα must have αξεσουάρ μαλλιών των it girls. Μπορούν μέσα σε λίγα λεπτά να χαρίσουν μία stylish πινελιά σε όλη την εμφάνιση, ενώ επίσης κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται όλη την ώρα περιποιημένα και κομψά.

Batana oil: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το έλαιο που «υπόσχεται» δυνατά & υγιή μαλλιά

DPG Network