Pumpkin spice: Η Scarlett Johansson μας δείχνει πως να φορέσουμε το πορτοκαλί χρώμα στο μακιγιάζ

Ευαγγελία Αλπίδου
Pumpkin spice: Η Scarlett Johansson μας δείχνει πως να φορέσουμε το πορτοκαλί χρώμα στο μακιγιάζ

(Photo by Samir Hussein/Getty Images)

Τώρα μπορείς να επιλέξεις στο μακιγιάζ σου το πορτοκαλί χρώμα, χωρίς να φαίνεται το αποτέλεσμα έντονο και υπερβολικό.

Στο μακιγιάζ αυτή την εποχή πρωταγωνιστούν οι γήινες, απαλές αποχρώσεις που χαρίζουν ζεστασιά στην επιδερμίδα του προσώπου. Ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα που πρωταγωνιστεί και τριγύρω στη φύση, είναι το pumpkin spice. Το pumpkin spice είναι το γλυκό, πορτοκαλί χρώμα που έχει η κολοκύθα. Αυτή, λοιπόν, η απόχρωση είναι από τις must-try επιλογές της σεζόν τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα ρούχα.

Ως beauty addicts, θα μιλήσουμε για το πώς μπορείς να υιοθετήσεις στο μακιγιάζ σου αυτό το must color, χωρίς να φαίνεται το αποτέλεσμα έντονο και υπερβολικό. Συγκεκριμένα, το beauty look που μας ενέπνευσε ήταν αυτό της Scarlett Johansson. Η πανέμορφη ηθοποιός, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Cineworld Leicester Square στο Λονδίνο, για την πρεμιέρα της νέας ταινίας «Transformers One» με ένα εντυπωσιακό βουργουνδί off shoulder φόρεμα και με ένα ultra chic μακιγιάζ.

Clean time! Tips και προϊόντα για να καθαρίσεις σωστά τα πινέλα και τα σφουγγαράκια σου

460692649_787064333408417_2625604856065771225_n.jpg

@transformersmovie

Όπως καταλαβαίνεις, αυτό που κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού, αλλά και το δικό μας ήταν το εντυπωσιακό makeup look της. Η Scarlett Johansson, επέλεξε ένα monochromatic μακιγιάζ, με την ίδια απόχρωση να πρωταγωνιστεί σε μάτια, ζυγωματικά και χείλη. Το pumpkin spice ήταν η απόχρωση που φώτιζε το βλέμμα της και δημιουργούσε την τέλεια αντίθεση με το πράσινο χρώμα των ματιών της. Τα peachy ζυγωματικά και τα πορτοκαλοκόκκινα χείλη κολάκευαν ακόμα περισσότερο τη λευκή επιδερμίδα της, χαρίζοντας σε όλο το beauty look της μία απίστευτη ζεστασιά και έναν old Hollywood αέρα.

Burnt cinnamon, κόκκινο ή μωβ ρουζ; Ποιες αποχρώσεις προτείνουν οι makeup artists τώρα το φθινόπωρο

460449710_924261919722354_6069649912160692840_n.jpg

@transformersmovie

Το pumpkin spice makeup έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες στο TikTok, καθώς ταιριάζει τέλεια με τα χρώματα που επικρατούν στη φύση, αυτή την εποχή, αλλά και με τα μάλλινα, cozy πουλόβερ της γκαρνταρόμπας μας που φοράμε στις all day εμφανίσεις μας αυτή τη σεζόν.

Οι πορτοκαλί αποχρώσεις κολακεύουν κάθε τόνο δέρματος, καθώς δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι έχουν «αγγίξει» την επιδερμίδα του προσώπου οι ακτίνες του ήλιου. Μήπως ήρθε η ώρα να δόσεις κι εσύ μία ευκαιρία στο πορτοκαλί χρώμα;

Τα beauty items που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το pumpkin spice makeup:

4 makeup trends που θα απογειώσουν τις φθινοπωρινές εμφανίσεις μας - Λέμε «ΝΑΙ» στα glossy lips