Αυτές είναι οι 5 beauty τάσεις που κυριάρχησαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου - Ταιριάζουν σε όλες!

Ευαγγελία Αλπίδου

Εκρηκτικά smokey eyes, χρυσές σκιές και κατακόκκινα χείλη είναι μερικά από τα beauty trends που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας τη νέα χρονιά. 

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου έφτασε στο τέλος της... Οι ιστορικοί σχεδιαστές κατάφεραν για άλλη μία φορά να δημιουργήσουν μοναδικές επιδείξεις με κομμάτια που έχουν προστεθεί ήδη στην wish list μας.

Τα highlights από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ήταν αναμφίβολα το color blocking με τα πολύχρωμα καλσόν που είδαμε στο show του ιταλικού οίκου Prada και τα total looks από το catwalk του «νέου» Moschino με το λευκό, το μαύρο και το κόκκινο να είναι από τα must χρώματα που πρωταγωνίστησαν στα κομμάτια της συλλογής SS25.

Οι μοναδικές δημιουργίες όπως και κάθε φορά συνδυάστηκαν με στυλιζαρισμένα χτενίσματα, statement χείλη και εκρηκτικά smokey eyes, δείχνοντάς μας τα trends που θα κυριαρχήσουν στον κόσμο της ομορφιάς τη νέα χρονιά. Όπως καταλαβαίνεις τα έχουμε συγκεντρώσει όλα σε αυτό το άρθρο! Το μεγάλο ατού τους είναι ότι ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και μπορείς να τις υιοθετήσεις από τώρα και να χαρίσεις μία fresh πινελιά στα cozy outfits της σεζόν. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Editor’s Choice: Οι πιο αποτελεσματικές ενυδατικές κρέμες σώματος για... βελούδινη επιδερμίδα

Εκρηκτικά smokey eyes

Τα εκρηκτικά smokey eyes ήταν, είναι και θα είναι πάντα στη μόδα! Είναι το μακιγιάζ ματιών που μπορεί να αναδείξει το βλέμμα σε χρόνο ρεκόρ. Μπορεί οι παστέλ αποχρώσεις, όπως το μπλε, το απαλό ροζ και το πορτοκαλί, να φωτίζουν αμέσως τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ωστόσο, το μαύρο smokey eyes είναι all time classic και ταιριάζει κάθε εποχή!

Eyeliner & headband

Η γραμμή του eyeliner επάνω στο κινητό βλέφαρο είναι η λεπτομέρεια στο μακιγιάζ που μπορεί να σε συντροφεύσει από το πρωί ως το βράδυ. Λαμπερά δέρματα με ροδαλά ζυγωματικά και cat eyes ήταν τα beauty looks που κυριάρχησαν στο catwalk του οίκου Dolce Gabbana. Φυσικά, το hero piece των 90s, η υφασμάτινη κορδέλα, είναι το αξεσουάρ που θα δούμε παντού και την άνοιξη/καλοκαίρι 2025.

Πες τέλος στο φριζάρισμα! 5 hair sprays για να φαίνονται τα χτενίσματά σου όλη την ώρα περιποιημένα

Golden details & bold χείλη

Στο show του οίκου Ferrari, η χρυσή σκιά και τα κατακόκκινα ζουμερά χείλη ήταν το beauty combo που κυριάρχησε στις εμφανίσεις των μοντέλων. Πρόκειται για ένα μακιγιάζ που ταιριάζει τέλεια σε glam περιστάσεις, αλλά και στα events της σεζόν.

90s updos

Ο επιμελώς ατημέλητος κότσος με τα τουφάκια να πλαισιώνονται αριστερά και δεξιά από το πρόσωπο είναι το χτένισμα που κυριάρχησε στις εμφανίσεις των celebrities και των μοντέλων τη δεκαετία του 90'. Πρόκειται για ένα χτένισμα που μπορεί να γίνει σε χρόνο ρεκόρ, ενώ επίσης μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε περίσταση, χαρίζοντας στην εμφάνιση μία coolness αισθητική.

Αντίο anti-mascara trend

Τέλος, το anti-mascara trend! Το 2025 θέλει τη mascara να πρωταγωνιστεί ξανά στα beauty looks. Λαμπερά δέρματα με ελαφριές βάσεις, ροζ απαλά χείλη και mascara στα μάτια είναι το makeup look που ταιριάζει σε όλες.

Pumpkin spice: Η Scarlett Johansson μας δείχνει πως να φορέσουμε το πορτοκαλί χρώμα στο μακιγιάζ

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης