Lime σκιές και έντονα χρώματα κυριάρχησαν στο μακιγιάζ της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι

Ευαγγελία Αλπίδου
Lime σκιές και έντονα χρώματα κυριάρχησαν στο μακιγιάζ της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι

Αν θες να φωτίσεις το βλέμμα σου σε χρόνο ρεκόρ, επίλεξε μία λευκή ή silver σκιά και πρόσθεσέ την στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 ξεκίνησε με έντονες τάσεις στα beauty looks. Μέχρι στιγμής, ξεχωρίζουν τα pop στοιχεία, όπως είδαμε στο show Shuting Qiu, με τις παστέλ σκιές να φωτίζουν το βλέμμα. Παράλληλα, είδαμε φυσικές αποχρώσεις στο μακιγιάζ με έμφαση στη λάμψη της επιδερμίδας, όπως στο show του Cfcl. Ενώ τα έντονα μαύρα underline eyes με πινελιές από τα 90s δίνουν έναν σύγχρονο και τολμηρό τόνο στο υπόλοιπο μακιγιάζ.

Φυσικά, τα beauty looks από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού μπορούν να υιοθετηθούν από τώρα! Τα pop στοιχεία, με τις παστέλ σκιές είναι ιδανική επιλογή για το πρωί στο γραφείο, για ένα πιο φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα, ενώ τα έντονα underline eyes σε συνδυασμό με σκούρα χείλη, είναι τέλεια για πιο τολμηρές εμφανίσεις, ειδικά σε βραδινές εξόδους. Για μια πιο φυσική και καθημερινή προσέγγιση, μπορείς να επιλέξεις τα λαμπερά, φυσικά makeup looks δίνοντας έμφαση στη φωτεινότητα της επιδερμίδας σε συνδυασμό με soft nude αποχρώσεις στα χείλη.

Είσαι έτοιμη να μάθεις πρώτη τα beauty trends που θα δούμε παντού την άνοιξη/καλοκαίρι 2025; Τα περισσότερα από αυτά μπορείς να τα υιοθετήσεις από τώρα στο μακιγιάζ σου και να χαρίσεις μία fresh πινελιά στο φθινοπωρινά outfits σου.

Trending! Αυτές οι 4 ζεστές αποχρώσεις του ξανθού είναι οι αγαπημένες μας για φέτος

Κόκκινο eye look

Ganni-bks-S25-032.jpg

Το κόκκινο eye look με τα glossy χείλη και τη λαμπερή βάση κυριάρχησε στο show του Ganni. Η χρωματιστή mascara είναι απίστευτα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, καθώς φωτίζει το βλέμμα και χαρίζει χρώμα στο μακιγιάζ σε χρόνο dt. Αν δεν έχεις τουλάχιστον μία colourful mascara στο νεσεσέρ σου, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσεις σε μία.

Lime eyeshadow

Shuting-Qiu-bks-S25-035.jpg

Στο show του Shuting Qiu, είδαμε να πρωταγωνιστεί στο μακιγιάζ των μοντέλων μια παστέλ λίμε σκιά, που φώτιζε το βλέμμα και το έκανε να φαίνεται πιο ξεκούραστο. Οι παστέλ σκιές μπορούν να υιοθετηθούν χειμώνα-καλοκαίρι καθώς ταιριάζουν το ίδιο τέλεια με την ανοιχτόχρωμη και με τη sunkissed επιδερμίδα.

Λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία

Vaillant-bks-S25-029.jpg

Αν θες να φωτίσεις το βλέμμα σου με ένα μόνο προϊόν και σε χρόνο ρεκόρ, επίλεξε μία λευκή ή silver σκιά και πρόσθεσέ την στην εσωτερική γωνία του ματιού. Το αποτέλεσμα; Πιο ξεκούραστο, φωτεινό και ανοιχτό βλέμμα χωρίς κανένα σημάδι κούρασης. Είναι το beauty trick που αξίζει να χρησιμοποιήσεις μετά από ξενύχτι.

Underliner από τα 00s

Dior-bks-S25-017.jpg

Το μαύρο μολύβι στην εσωτερική γραμμή των βλεφάρων δημιουργεί ένα grunge look από τα 90s και 00s. Αν θες ένα πιο απαλό eye look που θα το φοράς από το πρωί ως το βράδυ αντικατέστησε το black eye pencil με το καφέ.

Έντονα πυκνά φρύδια

Cfcl-bks-S25-001.jpg

Τα λεπτά φρύδια των 90s ανήκουν για καλή μας τύχη στο παρελθόν! Τα μεγάλα, πυκνά και τοξωτά φρύδια -τύπου Cara Delevingne- γεμίζουν το πρόσωπο και κάνουν το βλέμμα ακόμα πιο έντονο και τολμηρό.

Δούκισσα Νομικού: Με σοκολατένιες αποχρώσεις στα μαλλιά & το μακιγιάζ περπάτησε στο PFW 2024

DPG Network