Δούκισσα Νομικού: Με σοκολατένιες αποχρώσεις στα μαλλιά & το μακιγιάζ περπάτησε στο PFW 2024

Ευαγγελία Αλπίδου
Δούκισσα Νομικού: Με σοκολατένιες αποχρώσεις στα μαλλιά & το μακιγιάζ περπάτησε στο PFW 2024

@dutchesss_

Η Δούκισσα Νομικού επέλεξε το must-try χρώμα του φθινοπώρου, το ζεστό καφέ, στα μαλλιά και το μακιγιάζ της για να περπατήσει στην πασαρέλα της L’Oréal Paris στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Οι καφέ και σοκολατένιες αποχρώσεις είναι super trending αυτή την εποχή.
-Σίγουρα έχεις βαρεθεί να το λέμε ξανά και ξανά. Ωστόσο, αυτή είναι η αλήθεια! Το καφέ είναι το must χρώμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο μακιγιάζ και στα ρούχα και η αγαπημένη Δούκισσα Νομικού, έρχεται να μας το επιβεβαιώσει!

Το πανέμορφο μοντέλο, εκπροσώπησε τη χώρα μας στην καθιερωμένη επίδειξη Le Défilé, της L’Oréal Paris, στην εμβληματική Place de l'Opéra στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού που διαδραματίζεται αυτές τις μέρες.

Η Δούκισσα, περπάτησε στην πασαρέλα, με το πιο ανατρεπτικό look που την έχουμε δει όλα αυτά τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, αποχαιρέτησε τα ξανθά μακριά μαλλιά της και υιοθέτησε μία λαχταριστή σοκολατένια απόχρωση που ταίριαξε τέλεια με τον σταρένιο τόνο της επιδερμίδας της. Εκτός, από το χρώμα των μαλλιών της, η Δούκισσα φρέσκαρε και το κούρεμά της, με τα μαλλιά της να κυμαίνονται στο ύψος του ντεκολτέ. Το μακρύ σοκολατένιο καρέ εντυπωσίασε τόσο τους θεατές στο catwalk όσο και εμάς μέσα από τα social media.

Το κόκκινο, το καραμελέ και το «ακριβό» καστανό είναι τα πιο κολακευτικά χρώματα μαλλιών τώρα

Για να ολοκληρώσει το beauty look της, η Δούκισσα επέλεξε καφέ αποχρώσεις και στο μακιγιάζ της! Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησε ένα εκρηκτικό καφέ smokey eyes που χάρισε την τέλεια αντίθεση με τα γαλανά μάτια της. Το υπόλοιπο μακιγιάζ είχε γήινες, ουδέτερες αποχρώσεις, δημιουργώντας την τέλεια αρμονία με τη ζεστή, σοκολατί απόχρωση που επικρατούσε στα μαλλιά και τα μάτια της.

5 fresh τάσεις στο μακιγιάζ για να πειραματιστείς τώρα - Όχι, δεν είναι μόνο οι καφέ τόνοι

Εκτός από το beauty look της που έκλεψε το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού, το total silver set με τους κρυστάλλους να χαρίζουν extra λάμψη στην εμφάνισή της έκανε τα βλέμματα όλα να στραφούν επάνω της. Το silver outfit είναι δημιουργία του Ινδού σχεδιαστή, Naeem Khan.

Δες το βίντεο από την πασαρέλα της Δούκισσας Νομικού:

https://www.instagram.com/reel/DAR2Gg8oVIr/

Δες όλο το φωτογραφικό υλικό που ανέβασε η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού στο προφίλ της στο Instagram. Ρίξε μία ματιά...

Το nude κραγιόν της Σίσσυς Χρηστίδου ταιριάζει σε όλες! -6 επιλογές για να διαλέξεις

DPG Network