Editor’s Choice: Τα προϊόντα που ξεχώρισα αυτή την εβδομάδα -Το αγαπημένο μου είναι το νέο primer

Ευαγγελία Αλπίδου

@matildadjerf

Το concealer με υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει το δέρμα όπως ένα serum, έχει αποκτήσει ήδη σταθερή θέση στο νεσεσέρ μου.

Μετά από μια ατελείωτη και γεμάτη εβδομάδα, επιτέλους ήρθε το Σαββατοκύριακο. Kαι δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να μοιραστώ μαζί σου τα προϊόντα που ξεχώρισα τις τελευταίες μέρες ως beauty editor.

Ανακάλυψα μερικούς αληθινούς beauty θησαυρούς, που αξίζουν την προσοχή σου. Σήμερα, λοιπόν, θα βρεις προϊόντα τόσο για την καθημερινή σου περιποίηση, όσο και για εκείνες τις ιδιαίτερες στιγμές που θες να προσφέρεις στον εαυτό σου κάτι παραπάνω. Το concealer με υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει το δέρμα όπως ένα serum, αλλά και το νέο primer που χαρίζει ματ αποτέλεσμα χωρίς να φράζει τους πόρους, είναι μερικά items που έχουν αποκτήσει σταθερή θέση στο νεσεσέρ μου. Ετοιμάσου για λίγη beauty έμπνευση!

Αυτές είναι οι 4 τάσεις στα φρύδια που θα δούμε το 2025 -Με τη μία δεν συμφωνούμε!

7 προϊόντα που ξεχώρισα αυτή την εβδομάδα

L' ORELA PARIS, TRUE MATCH RADIANT SERUM CONCEALER

Συνδυάζει χαρακτηριστικά makeup και περιποίησης μαζί, αφού προσφέρει την κάλυψη ενός concealer και την περιποίηση ενός serum, καθώς έχει 1.5% υαλουρονικό οξύ και καφεΐνη.

BENEFIT COSMETICS, THE POREFESSIONAL MATTE PRIMER MATTIFYING PORE PRIMER

Το POREfessional Matte Primer μειώνει την εμφάνιση των πόρων, βοηθά το μακιγιάζ να διατηρείται στη θέση του για ώρες και απορροφά άμεσα την υπερβολική λιπαρότητα για μια διαρκή φυσική ματ υφή.

KERASTASE, ELIXIR ULTIME ORIGINAL REFILLABLE ΕΛΑΙΟ ΛΑΜΨΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ

Το νέο έλαιο μαλλιών, κυκλοφορεί τώρα σε συσκευασία που ξανα γεμίζει και προσφέρει προηγμένη δράση κατά του φριζαρίσματος σε όλους τους τύπους μαλλιών, αφήνοντας τα μαλλιά προστατευμένα, λαμπερά και απαλά.

MAISON FRANCIS KURKDJIAN, APOM EAU DE PARFUM

Πρόκειται για ένα αισθησιακό, λουλουδένιο άρωμα με νότες κεχριμπαριού, άνθη πορτοκαλιάς και λεβάντας.

JULIETTE ARMAND, AMESON PDRN REJUVENATION CREAM 50

Κρέμα αναζωογόνησης της επιδερμίδας του προσώπου με το πολυνουκλεοτίδιο PDRN, ενισχυμένη με πεπτίδια, ceramides, βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ. Βοηθά στην ενίσχυση του δερματικού φραγμού και της ελαστικότητας, βελτιώνοντας την υφή και τον χρωματικό της τόνο.

YVES SAINT LAURENT, MAKE ME BLUSH LIQUID 37

Το make me blush από YSL, εφαρμόζεται τέλεια επάνω στην επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα φυσικό, ροδαλό αποτέλεσμα που εξασφαλίζει διάρκεια ως 12 ώρες.

DIY μάσκες μαλλιών με αβοκάντο, μέλι και μπανάνα για ταλαιπωρημένα μαλλιά

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης