Η Έλενα Τοπαλίδου δεν είναι πια μελαχρινή, αλλά δεν ευθύνεται ο Νίκος Κουρής γι' αυτό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Έλενα Τοπαλίδου δεν είναι πια μελαχρινή, αλλά δεν ευθύνεται ο Νίκος Κουρής γι' αυτό

Η Έλενα Τοπαλίδου τόλμησε το copper blonde στα μαλλιά της, αλλά η αλλαγή της αυτή δεν έχει καμία σχέση με τις φήμες χωρισμού από τον Νίκο Κουρή.

H Έλενα Τοπαλίδου ξάφνιασε τους θαυμαστές της στα social media, όταν δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από το κομμωτήριο του Νικόλα Βιλλιώτη, αφού τα μαλλιά της σε αυτές ήταν όχι μόνο ξανθά αλλά και κουρεμένα πιο κοντά.

Υπάρχει μια ωραία ελληνική λέξη για το unfollow; Η Έλενα Τοπαλίδου απάντησε στις φήμες χωρισμού

Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Έλενα Τοπαλίδου

Όπως θα δεις από τα στιγμιότυπα η απόχρωση που έκανε είναι το copper blonde, ενώ το κούρεμα που διάλεξε ήταν το pixie cut.

Πρόκειται για μια ζεστή, χάλκινη απόχρωση ξανθού που συνδυάζει χρυσούς και χάλκινους τόνους, δημιουργώντας μια έντονη αλλά φυσική εμφάνιση. Αυτή η απόχρωση προσθέτει ζωντάνια στα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ είναι ιδανική επιλογή για όσες έχουν ανοιχτό τόνο δέρματος. Παράλληλα, μπορεί να αναδείξει τέλεια τις σταρένιες επιδερμίδες.

Μπορεί να ταιριάξει άψογα με ρούχα σε γήινες αποχρώσεις (όπως το μπεζ και το καμηλό), αλλά και με πιο ζεστά χρώματα όπως το μπορντό και το κεραμιδί, που αναδεικνύουν τον χάλκινο αυτό τόνο.

Ο λόγος της μεγάλης αυτής αλλαγής

Όλα αυτά τα χρόνια η 49χρονη ηθοποιός και χορεύτρια ήταν υπέρμαχος του μελαχρινού, ενώ όσον αφορά το μήκος των μαλλιών της αυτό ήταν συνήθως το καρέ (είτε το μακρύ είτε το πιο κοντό).

https://www.instagram.com/p/Cv7DSIFr3vx/

Αυτή τη φορά ο λόγος της μεγάλης αυτής αλλαγής της, όπως είπε ήταν ο ρόλος που θα υποδυθεί στη νέα ταινία του Ευθύμη Σανίδη.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Άλλαξα το look μου τελείως! Μοιάζω λίγο με την Ιsabella Rossellini. Το ζήτησε ο κύριος σκηνοθέτης, ο κ.Ευθύμης Σανίδης, γιατί θα κάνουμε μια ταινία. Θα φύγω την άλλη εβδομάδα να πάω στο Αρκούδι στην Πελοπόννησο. Είναι ο ρόλος που ταιριάζει πολύ σ' αυτό».

«Πιο παλιά τα έκοβα μόνη μου. Δεν τα θεωρούσα ικανά να βρεθούν μέσα σ' ένα κομμωτήριο, τότε που ήμουν χορεύτρια. Τώρα, όποτε συμβεί για ρόλους μ' αρέσει πάρα πολύ. Μ' αρέσει η μεταμόρφωση πάρα πολύ», πρόσθεσε η ίδια.

Οι φήμες χωρισμού για την Έλενα Τοπαλίδου και τον Νίκο Κουρή

Οι περισσότεροι μετά τις φήμες χωρισμού της από τον Νίκο Κουρή στα μέσα του Σεπτέμβρη πίστεψαν πως η δραστική αυτή αλλαγή ήταν λόγω και της αλλαγής στην προσωπική της ζωή.

Ο ηθοποιός διαγράφοντας τις φωτογραφίες του γάμου τους από το προφίλ του στο Instagram και κάνοντάς την unfollow ουσιαστικά πυροδότησε αυτές τις φήμες, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν τις έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει.

https://www.instagram.com/p/C1Jst23oXfW/

Η αλήθεια είναι πως αρκετές γυναίκες όταν βιώνουν μια τέτοιου είδους αλλαγή, «ξεσπούν» στα μαλλιά τους, αλλάζοντας τελείως την εικόνα τους.

Αυτό ωστόσο, δεν ισχύει στην περίπτωση της Έλενας Τοπαλίδου, όπως είδαμε από την απάντηση που έδωσε στην Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με τον λόγο της αλλαγής της.

πρόσφατα βέβαια, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν τελικά με τον Νίκο Κουρή έχουν χωρίσει, είχε πει χαρακτηριστικά: «Ψάξτε να μου βρείτε την πιο ωραία ελληνική λέξη για τα unfollow και τότε θα σας απαντήσω. Θα μου βρείτε την πιο ωραία ελληνική λέξη για το unfollow και τότε θα απαντήσω. Γεια σας, να είστε καλά. Τίποτα δε σκοτώνει τον έρωτα. Αντίο σας… Φτάνει τώρα, είναι πολύ ωραία όλα αυτά».

DPG Network