Τα beach waves της Penélope Cruz ταιριάζουν και σε φθινοπωρινή περίσταση - Δες όλα τα tips

Ευαγγελία Αλπίδου

@penelopecruzoficial

Για να δημιουργήσεις τους τέλειους κυματισμούς, πρόσθεσε σε νωπά μαλλιά μετά το μπάνιο, το spray με αλατόνερο.

Η αλήθεια είναι ότι τα beach waves είναι ένα χτένισμα που το έχουμε συνδυάσει με το καλοκαίρι καθώς οι άκρες των μαλλιών θυμίζουν τα κύματα της θάλασσας. Είναι ένα αέρινο, ανάλαφρο και κυματιστό look που γίνεται σε χρόνο dt -ακόμα και χωρίς θερμαντικά εργαλεία- και ταιριάζει με οποιοδήποτε στιλ και περίσταση.

Μπορεί οι wavy άκρες να θυμίζουν την εμφάνιση των μαλλιά μας με το που βγαίνουν από τη θάλασσα, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε το συγκεκριμένο hairstyle και τον χειμώνα.

Τα beach waves του φθινοπώρου

@penelopecruzoficial

Τρανταχτό παράδειγμα είναι η ταλαντούχα ηθοποιός Penélope Cruz! Η Penélope έκανε τα beach waves του φθινοπώρου. Συγκεκριμένα, ανάμεσα από τα μαλλιά της ξεπηδούσαν διακριτικές ξανθές ανταύγειες οι οποίες φώτιζαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ οι κυματιστές άκρες χάριζαν extra όγκο και κίνηση στα μαλλιά της.

Για να πετύχεις τα τέλεια beach waves δεν χρειάζεσαι -απαραίτητα- θερμαντικά εργαλεία. Με τη βοήθεια ενός hair spray με αλατόνερο μπορείς να καταφέρεις, να αντιγράψεις ακριβώς τους φυσικούς κυματισμούς της αγαπημένης ηθοποιού, τόσο για τις casual όσο και για τις πιο glam εμφανίσεις σου.

@penelopecruzoficial

Προσοχή! Ένα καλό χτένισμα ξεκινά από... το λούσιμο. Επίλεξε shampoo και conditioner που θα προετοιμάσουν τέλεια τα μαλλιά σου για το χτένισμα. Επιπλέον, θα χαρίσουν στα μαλλιά σου όλα τα θρεπτικά συστατικά που θα φροντίσουν σε βάθος την τρίχα.

Για να δημιουργήσεις τους τέλειους κυματισμούς, πρόσθεσε σε νωπά μαλλιά μετά το μπάνιο, το spray με αλατόνερο. Στη συνέχεια, λίγο αφρό για να κρατήσουν ακόμα περισσότερο οι κυματιστές άκρες σου. Και αφού ολοκληρώσεις τον σχηματισμό της κάθε τούφας, ψέκασε αν θες με λίγη λακ για ελαστικό κράτημα και... αυτό είναι όλο!

Τα καλύτερα hair sprays με αλατόνερο:

Jellyfish haircut: Το αμφιλεγόμενο bob λένε ότι -ίσως- είναι από τις hot τάσεις στα μαλλιά του 2025

Δες όλο το φωτογραφικό υλικό με το hairstyle της Penélope, στην παρακάτω gallery:

Ώρα για ένα χαλαρωτικό ντους! 7 μυρωδάτα αφρόλουτρα που μυρίζουν καλύτερα από το άρωμά σου

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης