Jellyfish haircut: Το αμφιλεγόμενο bob λένε ότι -ίσως- είναι από τις hot τάσεις στα μαλλιά του 2025

Ευαγγελία Αλπίδου
Jellyfish haircut: Το αμφιλεγόμενο bob λένε ότι -ίσως- είναι από τις hot τάσεις στα μαλλιά του 2025

@nicolekidman

Η Nicole Kidman είχε υιοθετήσει πρώτη στα μαλλιά της το κούρεμα που έχει διχάσει τις beauty lovers στα social media.

Το Jellyfish haircut είναι ένα μοντέρνο κούρεμα εμπνευσμένο από το σχήμα της μέδουσας «jellyfish». Ναι, κι όμως! Το νέο κούρεμα ξεκίνησε από την Ιαπωνία και τη Ν. Κορέα, όπου οι ασιατικές τάσεις τείνουν να είναι πιο τολμηρές και δημιουργικές.

Το νέο κούρεμα είναι εμπνευσμένο από τη μέδουσα

Το Jellyfish έχει δημιουργήσει φρενίτιδα στα social media καθώς είναι ένα κούρεμα που αποτελείται από δύο διαφορετικά μήκη μαλλιών. Το επάνω τμήμα είναι πιο κοντό (θυμίζοντας το αυστηρό bob cut), ενώ το κάτω μέρος είναι μακρύτερο δημιουργώντας μία έντονη αντίθεση, η οποία μοιάζει με την εμφάνιση της μέδουσας.

300524319_2127453474103609_5818520289380053907_n.jpg

@nicolekidman

Cashmere blonde: Η Hailey Bieber υιοθέτησε το χρώμα μαλλιών που θυμίζει τα ζεστά, γήινα πουλόβερ

Το συγκεκριμένο κούρεμα χαρακτηρίζεται για την έντονη αισθητική και τα avant garde στοιχεία του, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει πολυμορφία στο styling. Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή, έγινε viral στα social media, ιδιαίτερα στο TikTok, με τις beauty lovers να μας το συστήνουν με νέες και διαφορετικές εκδοχές. Το jellyfish haircut είναι ιδανικό για όσους θέλουν να υιοθετήσουν ένα πιο edgy look στην εμφάνισή τους, αφού συνδυάζει συμμετρία και αντίθεση μαζί.

https://www.instagram.com/reel/Ch2avLepW_a/

Η αγαπημένη ηθοποιός, Nicole Kidman, φαίνεται πως είχε υιοθετήσει πρώτη στα μαλλιά της, το jellyfish haircut. Πιο συγκεκριμένα, η Nicole με αφορμή μία φωτογράφηση στο «Perfect», το περιοδικό της Katie Grand, εμφανίστηκε με μία γλυκιά ginger απόχρωση στα μαλλιά και με ένα κούρεμα που έμοιαζε με το σχήμα της μέδουσας, το jellyfish haircut.

3 ultra chic εναλλακτικά buns από τις fashionistas που θα ανανεώσουν τον κλασικό κότσο σου

Δες στην παρακάτω gallery όλο το look της Nicole Kidman:

Οι hair experts βλέπουν ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση για το jellyfish haircut, το κούρεμα με τις έντονες αντιθέσεις και θεωρούν ότι είναι από τις τάσεις που θα δούμε στα μαλλιά το 2025. Εσένα ποια είναι η γνώμη σου;

Δες μερικά videos από τις beauty lovers στο TikTok:

Αφέλειες ή φράντζα; Πώς θα βρεις το ιδανικό στιλ ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

DPG Network