Όλες θέλουν να αντιγράψουν τις ψεύτικες φακίδες από glitter της Taylor Swift

Ευαγγελία Αλπίδου
Όλες θέλουν να αντιγράψουν τις ψεύτικες φακίδες από glitter της Taylor Swift

(Photo by Jamie Squire/Getty Images)

Το συγκεκριμένο trend μπορείς να το πετύχεις με ένα highlighter σε μορφή σκόνης ή με μία ασημένια ή χρυσή σκιά με glitter.

Η Taylor, έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της στο Arrowhead Stadium, για να παρακολουθήσει τον αγώνα που έπαιζε ο αγαπημένος της Travis Kelce. Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο γήπεδο με το πιο εντυπωσιακό beauty look που την έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

H ποπ τραγουδίστρια επέλεξε ένα καρό φόρεμα με ανοιχτούς ώμους και μαύρες over the knee boots, ενώ τα μαλλιά της τα έπιασε μία ψηλή αλογοουρά, αφήνοντας τις αφέλειες επιμελώς ατημέλητες να αγκαλιάσουν το μέτωπό της. Μπορεί τα έντονα κατακόκκινα χείλη να ήταν matchy-matchy με την μπορντό απόχρωση που είχε το φόρεμά της, ωστόσο, αυτό που έκλεψε το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού, αλλά και το δικό μας ήταν οι ψεύτικες φακίδες με glitter.

Ψεύτικες φακίδες με glitter

Κι όμως, η Taylor επέλεξε να φωτίσει το πρόσωπό της με μικρά glitters που χάριζαν extra λάμψη στα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Αντί για τις κλασικές αφέλειες, η νεαρή τραγουδίστρια πρόσθεσε highlighter και δημιούργησε ένα εκτυφλωτικό beauty look.

Blurred lips: Το νέο trend θα σε κάνει να ξεχάσεις τον τρόπο που εφαρμόζεις το κραγιόν σου

New Orleans Saints v Kansas City Chiefs

(Photo by David Eulitt/Getty Images)

Πώς μπορείς να πετύχεις τις ψεύτικες φακίδες με glitter;

Το συγκεκριμένο trend μπορείς να το πετύχεις με ένα highlighter σε μορφή σκόνης ή με μία ασημένια ή χρυσή σκιά με glitter. Αφού ολοκληρώσεις τη βάση σου, πρόσθεσε επάνω ακριβώς στη μύτη και τα ζυγωματικά σου το highlighter ταμποναριστά με τα δάχτυλά σου και...voila! Για να κλειδώσεις το μακιγιάζ σου ψέκασε το πρόσωπό σου με λίγο setting spray και είσαι έτοιμη. Σου φάνηκε δύσκολο;

New Orleans Saints v Kansas City Chiefs

(Photo by Jamie Squire/Getty Images)

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά beauty items που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το glam μακιγιάζ της Taylor Swift. Ρίξε μία ματιά...

Blurred lips: Το νέο trend θα σε κάνει να ξεχάσεις τον τρόπο που εφαρμόζες το κραγιόν σου ως τώρα

DPG Network