Blurred lips: Το νέο trend θα σε κάνει να ξεχάσεις τον τρόπο που εφαρμόζεις το κραγιόν σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Blurred lips: Το νέο trend θα σε κάνει να ξεχάσεις τον τρόπο που εφαρμόζεις το κραγιόν σου

Πες «αντίο» στο μολύβι χειλιών σου. Το νέο beauty hack θέλει τα χείλη φυσικά χωρίς περίγραμμα!

Ήρθε η ώρα να ξεχάσεις τον τρόπο με τον οποίο εφάρμοζες ως τώρα το κραγιόν σου. Δηλαδή, άσε κάτω το μολύβι χειλιών -το οποίο χρησιμοποιούσες για το περίγραμμα- και άκουσέ με προσεκτικά.

Οι beauty lovers του TikTok βρήκαν ένα νέο hack που κάνει τα χείλη να φαίνονται με τα ακαταμάχητα, φυσικά lips των stars του σινεμά. Το νέο beauty hack που ακούει στο όνομα «blurred lips» χαρίζει ένα φυσικό, θολό και αβίαστο αποτέλεσμα, σαν να έφαγες κεράσια τον μήνα Αύγουστο και τα χείλη σου γέμισαν με χρώμα.

Φυσικά, ακαταμάχητα χείλη με ένα και μόνο προϊόν!

Ombré concealer: Το εύκολο hack που «εξαφανίζει» τους μαύρους κύκλους

Αυτό το εφέ μπορείς να το πετύχεις με έντονα σκούρα κραγιόν, όπως το κόκκινο, το βουργουνδί ή το ροζ και όχι τόσο με γήινες αποχρώσεις. Ποια είναι τα βήματα; Τοποθετείς στο κέντρο των χειλιών σου το κραγιόν και ξεκινάς από μέσα προς τα έξω να τα βάφεις. Ουσιαστικά, κάνεις ακριβώς το αντίθετο από αυτό που έχεις συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Στη συνέχεια, περνάς ταμποναριστά με τα δάχτυλά σου για να δημιουργήσεις αυτό το απαλό, smooth αποτέλεσμα και τέλος, για να κλειδώσεις και να χαρίσεις παραπάνω διάρκεια στο κραγιόν σου μπορείς να περάσεις λίγο από επάνω με το setting powder. Voila! Έτσι, έχεις φυσικά, ακαταμάχητα χείλη σε χρόνο ρεκόρ.

Stella-Mccartney-bks-S25-035.jpg

Για να απογειώσεις το μακιγιάζ σου επέλεξε μία nude, ελαφριά βάση, καφέ σκιές και λίγη mascara, ενώ αν θες ένα πιο τολμηρό look, μπορείς να προσθέσεις λίγο eyeliner και... είσαι έτοιμη!

Δες ένα ένα τα steps στα παρακάτω TikTok videos:

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά κραγιόν με πλούσιο χρώμα και διάρκεια που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα juicy και ακαταμάχητο αποτέλεσμα. Ρίξε μία ματιά...

Ακμή στην πλάτη; Τα λάθη που κάνεις και πώς να την αντιμετωπίσεις

DPG Network