Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες και υιοθέτησε τις πιο φωτεινές ανταύγειες

Ευαγγελία Αλπίδου

@anna_maria_papaharalambous

Είναι κομψές, elegant και φινετσάτες. Το μόνο αρνητικό που έχουν είναι ότι μακραίνουν γρήγορα. 

Οι αφέλειες είναι αναμφισβήτητα η λεπτομέρεια που μπορεί να κολακεύσει το βλέμμα και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σε χρόνο dt. Είναι κομψές, elegant και φινετσάτες. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι Γαλλίδες τις λατρεύουν!

Το μόνο αρνητικό που έχουν είναι ότι μακραίνουν γρήγορα. Δηλαδή, σε περίπτωση που τις υιοθετήσεις στην εμφάνισή σου, θα πρέπει να γνωρίζεις, ότι για να τις διατηρήσεις στο ιδανικό μήκος τους, οι επισκέψεις στο κομμωτήριο θα είναι συχνές, τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Το αποτέλεσμα όμως να είσαι σίγουρη πως θα σε δικαιώσει!

Στο αγαπημένο κούρεμα των french girl «υπέκυψε» η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η ηθοποιός επέλεξε να φρεσκάρει τα μαλλιά της, κόβοντας τα see-throught bangs. Οι αφέλειες αγκαλιάζουν το μέτωπό της με τέτοιο τρόπο που τονίζουν ακόμα περισσότερο το ακαταμάχητο βλέμμα της. Βέβαια, εκτός από τις αφέλειες, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους επέλεξε να ανανεώσει και το χρώμα των μαλλιών της, με μελί ανταύγειες. Οι ανταύγειες φώτισαν αμέσως τη σταρένια επιδερμίδα και το πρόσωπό της, γλυκαίνοντας τα χαρακτηριστικά της.

Κορδέλα ή μαντήλι; 3 αξεσουάρ μαλλιών που φορούν τώρα it girls

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Παπαχαραλάμπους κόβει τα μαλλιά της αφέλειες

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έδωσε το παρών με το νέο της look στην εκπομπή, της ΕΡΤ «Πρωίαν σε Είδον» του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά και αμέσως εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να την είχαμε συνηθίσει με το εκρηκτικό pixie bob cut της, ωστόσο, τα μακριά μαλλιά με τις αφέλειες και τις ανοιχτές ανταύγειες είναι ένα hair look που της πηγαίνει πολύ.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους επιλέγει τα see-through bangs στην εμφάνισή της. Μετά από scroll στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε, ότι έχει ξανά κόψει πολλές φορές τα μαλλιά της αφέλειες. Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές παλιές φωτογραφίες της ηθοποιού με αφέλειες. Ρίξε μία ματιά...

Καραμελένιο καστανό, bitter chocolate & 4 ακόμα χρώματα μαλλιών που δείχνουν «ακριβά» και κομψά

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης