Καμένο πορτοκάλι, brown chocolate και δαμασκινί είναι τα κραγιόν που πρέπει να φορέσεις τώρα

Ευαγγελία Αλπίδου
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Το καμένο πορτοκαλί ή burnt orange είναι μία απόχρωση κραγιόν που χαρίζει λάμψη στο πρόσωπο, κάνοντάς το να φαίνεται πιο φωτεινό.

Καφέ, σοκολατί, δαμασκινί και καμένο πορτοκαλί είναι τα χρώματα που επικρατούν τριγύρω στη φύση αυτή την εποχή. Και όχι μόνο, καθώς αυτές οι αποχρώσεις φαίνεται πως είναι super trending στα κραγιόν του φθινοπώρου.

Πρόκειται για γήινα χρώματα που προσδίδουν μία πιο δυναμική και κομψή πινελιά στο μακιγιάζ. Είναι ιδανικές τόσο για πιο φυσικές ή earthy εμφανίσεις, όσο και για πιο έντονα και τολμηρά makeup looks. Τα χρώματα στα κραγιόν του φθινοπώρου είναι ζεστά, απαλά τα οποία αναδεικνύουν κάθε τόνο δέρματος, ενώ επίσης ταιριάζουν τέλεια με τη γήινη χρωματική παλέτα που επικρατεί στα ρούχα της fall γκαρνταρόμπας.

6 θαυματουργά eye patches για ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα σε χρόνο ρεκόρ

Εκτός, δηλαδή, από το κόκκινο και τo nude κραγιόν που έχουν σταθερή θέση στο νεσεσέρ σου, το καμένο πορτοκαλί, το σοκολατί και το δαμασκινί ή βουργουνδί είναι τα κραγιόν που πρέπει να ενσωματώσεις τώρα στο μακιγιάζ σου. Τα it girls τα φορούν κάθε χειμώνα, απογειώνοντας τις εμφανίσεις τους και χαρίζοντας ζεστασιά στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Καμένο πορτοκάλι

LANCÔME, L'ABSOLU ROUGE CREAM 238 SI SEULEMENT

Το καμένο πορτοκαλί ή burnt orange είναι μία απόχρωση κραγιόν που συνδυάζει ζεστούς τόνους πορτοκαλί και καφέ. Το συγκεκριμένο κραγιόν χαρίζει λάμψη στο πρόσωπο, κάνοντάς το να φαίνεται πιο φωτεινό. Είναι μία απόχρωση που κολακεύει τέλεια τις ανοιχτές επιδερμίδες όσο και τις πιο σκουρόχρωμες.

Δαμασκινί

L' OREAL PARIS, COLOR RICHE MAGNETIC STONES MATTE LIPSTICK 654 Bronze

Το δαμασκινί ή μπορντό κραγιόν είναι μια βαθιά, πλούσια απόχρωση με κόκκινους, καφέ και μωβ υποτόνους. Είναι ιδανική επιλογή για glam makeup looks και εμφανίσεις που θες να τραβήξουν τα βλέμματα. Το δαμασκινί κραγιόν τονίζει τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τα κάνει να φαίνονται πιο καθαρά.

Brown choco

CHANEL ROUGE ALLURE LUMINOUS INTENSE LIP COLOUR 212 CARACTÈRE

Το καφέ κραγιόν είναι μια κλασική επιλογή που δημιουργεί τα πιο κομψά makeups. Υπάρχει μία μεγάλη γκάμα από αποχρώσεων (από ανοιχτές μέχρι πιο σκούρες), γι' αυτό αποκλείεται να μην βρεις αυτή που θα γίνει ένα και θα αναδείξει τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Βαζελίνη: 8 tips που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις στη beauty routine σου -Δεν θα το πιστεύεις!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης