Editor’s Choice: Αυτά τα καθαριστικά προσώπου αξίζουν μία θέση στη ρουτίνα ομορφιάς σου

Ευαγγελία Αλπίδου

Από εδώ και στο εξής η πρωινή και βραδινή skincare routine θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια.

Ένα πράγμα που όλες οι γυναίκες έχουμε κοινό είναι ο καθαρισμός της επιδερμίδας του προσώπου. Αυτή είναι μία αδιαπραγμάτευτη ιεροτελεστία που όλες πρέπει να ακολουθούμε πιστά και με τον ίδιο τρόπο. Ποιος είναι ο Νο1 κανόνας που λέμε ξανά και ξανά εδώ στο beauty deparment του Queen; Μα φυσικά, ότι πάντα αφαιρούμε το μακιγιάζ πριν πάμε για ύπνο! Η επιδερμίδα, έχει ανάγκη να απαλλαγεί από το makeup, τις σκόνες και τους ρύπους της καθημερινότητας.

Το «κλειδί» λοιπόν είναι τα καθαριστικά προσώπου. Στην αγορά υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά καθαριστικά προσώπου, άλλα για ευαίσθητες και κανονικές επιδερμίδες και άλλα για λιπαρές που περιέχουν συστατικά, όπως το σαλικυλικό οξύ και τη νιασιναμίδη, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να εξισσοροπούν το σμήγμα, αφήνοντας ένα ματ αποτέλεσμα.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το κατάλληλο για εσένα. Γι' αυτό, φρόντισε πάντα να κοιτάζεις την ετικέτα και να επιλέγεις το σωστό καθαριστικό που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δέρματός σου. Μην φεύγεις! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα καθαριστικά προσώπου που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Από εδώ και πέρα η πρωινή και βραδινή skincare routine θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια. Ρίξε μία ματιά...

Primer, καφέ σκιά και μολύβι ματιών θα χαρίσουν το level up που θες στο μακιγιάζ ματιών

URIAGE, HYSEAC CLEANSING GEL FOR OILY SKIN WITH BLEMISHES

Απομακρύνει τους ρύπους και την περίσσεια σμήγματος, αφήνοντας μία επιδερμίδα λαμπερή και καθαρή. Bye bye λιπαρή επιδερμίδα.

VICHY, PURETE THERMALE FRESH CLEANSING GEL

Η επιδερμίδα μένει καθαρή, αποκτά αίσθηση άνεσης και λαμπερή όψη. Είναι ιδανικό ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

CLINEA, CARING BUBBLES ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ένας κρεμώδης αφρός με χιλιάδες glitters. Η λάμψη που έχει το κάνει να μοιάζει με highlighter. Αφήνει την επιδερμίδα όμορφη και καθαρή.

NIVEA, MICELLAIR ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 3 IN 1

Τα μικύλλια λειτουργούν σαν μαγνήτης, παγιδεύοντας τη λιπαρότητα και το μακιγιάζ, χωρίς όμως να αφυδατώνουν την επιδερμίδα.

ELEMIS, PRO-COLLAGEN CLEANSING BALM

Ένα balm καθαρισμού που θα αφήσει την επιδερμίδα καθαρή και μοσχομυρωδάτη. Το βάλσαμο καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από όλους τους ρύπους και το μακιγιάζ, αφήνοντάς την απόλυτα απαλή και μαλακή.

LIERAC, THE CLEANSING FOAM ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αυτός ο αφρός καθαρισμού αφήνει το δέρμα απίστευτα καθαρό, αφαιρώντας το μακιγιάζ, τις σκόνες και τους ρύπους σε χρόνο ρεκόρ.

Matte skin! Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες προσώπου για poreless επιδερμίδα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης