Pumpkin spice girl: Η Jlo μας δείχνει όλα τα βήματα για να πετύχουμε το hot μακιγιάζ του φθινοπώρου

Ευαγγελία Αλπίδου
Pumpkin spice girl: Η Jlo μας δείχνει όλα τα βήματα για να πετύχουμε το hot μακιγιάζ του φθινοπώρου

@jlo

Το νέο makeup trend ταιριάζει τέλεια με τη χρωματική παλέτα που επικρατούν στα ρούχα της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας.

Το pumpkin spice makeup είναι το νέο trend στο μακιγιάζ που έχει κατακλύσει τα social media. Οι beauty lovers ανεβάζουν καθημερινά TikTok videos με έξυπνα hacks, τα οποία μας δείχνουν τρόπους για το πώς θα πετύχουμε κι εμείς το hot μακιγιάζ του φθινοπώρου. Στο pumpkin spice makeup, πρωταγωνιστούν τα χρώματα που επικρατούν τριγύρω στη φύση αυτή την εποχή, δηλαδή, όλες οι αποχρώσεις του μπεζ, του καφέ και του πορτοκαλί, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να χαρίζουν μία απίστευτη ζεστασιά στην επιδερμίδα και να κολακεύουν τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Οι πορτοκαλί αποχρώσεις κολακεύουν κάθε τόνο δέρματος, καθώς δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι έχουν «αγγίξει» την επιδερμίδα του προσώπου οι ακτίνες του ήλιου.

395623946_18389308090047783_7515976097200559640_n.jpg

@hungvanngo

Το νέο viral makeup trend, το έχουν υιοθετήσει πολλές celebrities στην εμφάνισή τους, μεταξύ των οποίων είναι η αγαπημένη Jlo. Η Jennifer αγαπάει τις γήινες αποχρώσεις! Δεν είναι τυχαίο που τις επιλέγει όλα αυτά τα χρόνια στο μακιγιάζ της.
Με αφορμή, λοιπόν, τη φρενίτιδα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το νέο trend, η πασίγνωστη τραγουδίστρια ανέβασε ένα video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τα βήματα που ακολουθεί η ίδια για να πετύχει το pumpkin spice girl makeup.

Δες το TikTok video με ένα-ένα τα βήματα που ακολουθεί:

Όπως θα δεις κι εσύ στο video... Αφού έχει δημιουργήσει μία clean βάση, εφαρμόζει πρώτα μία καφέ σκιά επάνω στο κινητό βλέφαρο για να δώσει βάθος και ζεστασιά στο βλέμμα. Στη συνέχεια, τοποθετεί ένα κρεμώδες bronzer σε ζυγωματικά, μύτη και μέτωπο για extra λάμψη και προχωράει στο περίγραμμα των χειλιών, χρησιμοποιώντας ένα lip liner σε μία γλυκιά καφέ απόχρωση που θυμίζει το χρώμα της κανέλας. Τοποθετεί επάνω στα χείλη ένα lip balm με άρωμα βανίλιας και ολοκληρώνει με λίγο contouring σε πορτοκαλί και καφέ υποτόνους. Voila!

458720114_18483857281037720_1949533863878929519_n.jpg

@jlo

Τα beauty items που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το pumpkin spice makeup:

Στρας, glitters και χρώμα στα μάτια θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου το ΣΚ

DPG Network