Schwarzkopf Professional: Η ΝΕΑ σειρά μαλλιών Fibre Clinix με τεχνολογία bonding για επανόρθωση

Schwarzkopf Professional: Η ΝΕΑ σειρά μαλλιών Fibre Clinix με τεχνολογία bonding για επανόρθωση

Η Schwarzkopf Professional παρουσιάζει τη νέα σειρά της Fibre Clinix, μετά από μια καινοτόμο ανασύνθεση. Τα νέα προϊόντα περιποίησης για χρήση τόσο στο κομμωτήριο, όσο και στο σπίτι, περιέχουν μια νέα τεχνολογία, που προσφέρει ορατά αποτελέσματα επανόρθωσης, που μεταμορφώνουν τα μαλλιά απεριόριστα.

Με την εξατομίκευση στον πυρήνα της, η Fibre Clinix ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, διασφαλίζοντας ότι καθένας και καθεμία λαμβάνει υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες των μαλλιών του. Με υφές που μεταμορφώνονται και προηγμένες συνθέσεις, που συνδυάζονται με συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας*, η νέα σειρά Fibre Clinix είναι βέβαιο ότι θα αγαπηθεί τόσο από τους πελάτες όσο και από τους κομμωτές.

*Για σειρές προϊόντων περιποίησης για χρήση στο σπίτι

Παρουσιάζοντας τη Μέθοδο Bondfinity

Η νέα ΜΕΘΟΔΟΣ BONDFINITY της Fibre Clinix είναι μια πλήρως εξατομικευμένη υπηρεσία κομμωτηρίου, ξεκινώντας από τη μόνιμη επανόρθωση στο κομμωτήριο για αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας, που συνεχίζουν να επανενεργοποιούνται στο σπίτι. Απεριόριστα. Οι δύο νέες τεχνολογίες που ενισχύουν αυτή τη μέθοδο είναι η BONDFINITY και η BONDXTEND.

BONDFINITY

DT1.jpg

Τι είναι η τεχνολογία BONDFINITY?

Η τεχνολογία BONDFINITY είναι η πιο προηγμένη τεχνολογία bonding στην ιστορία της Schwarzkopf Professional, δημιουργώντας τους πιο δυνατούς και μόνιμους δεσμούς (τους αποκαλούμενους και ομοιοπολικούς δεσμούς) μέσα στο βαθύτερο μέρος της ίνας της τρίχας. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία κλειδώνει μέσα την κερατίνη της τρίχας- για έως και 90% αναστροφή της φθοράς και 10 φορές πιο δυνατά μαλλιά*! Η τεχνολογία BONDFINITY περιλαμβάνεται στη σειρά προϊόντων χρήσης κομμωτηρίου της Fibre Clinix, η οποία αποτελεί τη βάση της μεθόδου BONDFINITY:

* σε σύγκριση με μαλλιά που δεν έχουν δεχθεί θεραπεία

Πώς λειτουργεί:

  • Δημιουργεί μόνιμους δεσμούς στο εσωτερικό μέρος της ίνας της τρίχας
  • Κλειδώνει μέσα την κερατίνη της τρίχας
  • Έως και 90% αναστροφή της φθοράς*
  • 10 φορές πιο δυνατά μαλλιά*
  • Εξατομικευμένη λύση για μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα επανόρθωσης

* σε σύγκριση με μαλλιά που δεν έχουν δεχθεί θεραπεία

BONDXTEND

Τι είναι η τεχνολογία BONDXTEND?

DT2.jpg

Η τεχνολογία BONDXTEND επανενεργοποιεί τα αποτελέσματα της υπηρεσίας κομμωτηρίου στο σπίτι μέσω της δημιουργίας και διατήρησης πρόσθετων δεσμών (ιοντικών δεσμών και δεσμών υδρογόνου) μέσα στις ίνες της τρίχας. Αυτή η τεχνολογία είναι ενσωματωμένη στις σειρές περιποίησης για το σπίτι για να βοηθήσει στη διατήρηση των αποτελεσμάτων επανόρθωσης από την υπηρεσία BONDFINITY. Ωστόσο, μπορεί να προσφερθεί και ως μια γρήγορη υπηρεσία BONDXTEND και στο κομμωτήριο για άμεσα και ορατά αποτελέσματα επανόρθωσης, που μεταμορφώνουν τα μαλλιά:

Πώς λειτουργεί:

  • Προσφέρει άμεσα αποτελέσματα με μια γρήγορη υπηρεσία κομμωτηρίου
  • Δημιουργεί πρόσθετους δεσμούς μέσα στην ίνα της τρίχας, προσφέροντας ανθεκτικότητα στα μαλλιά, επανορθώνοντας την τρίχα από την καθημερινή φθορά και επανενεργοποιώντας τα αποτελέσματα της υπηρεσίας κομμωτηρίου στο σπίτι για συντήρηση

Fibre Clinix Περιποίηση στο σπίτι

Ενισχυμένα με την τεχνολογία BONDXTEND για επανενεργοποίηση των αποτελεσμάτων της υπηρεσίας κομμωτηρίου BONDFINITY ή BONDXTEND, όλα τα προϊόντα από τη σειρά περιποίησης για το σπίτι της Fibre Clinix περιέχουν εξειδικευμένα συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας και συμπληρώνουν την μέθοδο BONDFINITY. Για απεριόριστη επανόρθωση και μεγάλης διάρκειας υγεία των μαλλιών! Οι τέσσερις σειρές περιλαμβάνουν:

  • Fortify – Σχεδιασμένη με πολυπεπτίδια για την ενίσχυση και αναπλήρωση των πολύ ταλαιπωρημένων μαλλιών, για έως και 83% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας*.

*σε σύγκριση με μαλλιά που δεν έχουν δεχθεί θεραπεία

  • VibrancyΣχεδιασμένη με AHA για να παρατείνει την ένταση του χρώματος των βαμμένων μαλλιών δυναμώνοντας τη δομή της τρίχας και βοηθώντας το κλείδωμα των χρωστικών πιγμέντων, για 4 φορές περισσότερη ζωντάνια και λάμψη χρώματος*.

* σε σύγκριση με μαλλιά που δεν έχουν δεχθεί θεραπεία

  • HydrateΣχεδιασμένη με ηλεκτρολύτες για να επαναφορτίσει τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά δίνοντάς τους μια αίσθηση ενυδάτωσης και αναζωογόνησης, αφήνοντας τα μαλλιά ενυδατωμένα, απαλά και μεταξένια με βελτιωμένη ελαστικότητα. Για 48ωρη αίσθηση ενυδάτωσης στα μαλλιά.
  • De-Frizz – Σχεδιασμένη με Έλαιο Passion Fruit για να λειάνει τα μαλλιά περιορίζοντας το φριζάρισμα, αφήνοντας τα μαλλιά πιο διαχειρίσιμα και καλοσχηματισμένα. Έλεγχος του φριζαρίσματος έως και 48 ώρες.
1729514675914-271508818-DT3.jpg

Η σειρά Fibre Clinix περιλαμβάνει επίσης τρία Προϊόντα Ήρωες για όλους τους τύπους μαλλιών, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο κομμωτήριο όσο και στο σπίτι, για να θρέψουν, να προστατέψουν και να σφραγίσουν τις ίνες της τρίχας. Αυτά περιλαμβάνουν δύο έλαια μαλλιών και το νέο Bondfinity Fibre Sealer, μια ανάλαφρη leave-in κρέμα επανόρθωσης για όλους τους τύπους μαλλιών.

Η νέα και βελτιωμένη σειρά Fibre Clinix δίνει τη δυνατότητα στους κομμωτές να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες μαλλιών των πελατών τους με εξατομικευμένες λύσεις περιποίησης, που προσφέρουν μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα επανόρθωσης και μεταμορφώνουν τα μαλλιά. Επιπλέον, η τεχνολογία ψηφιακής ανάλυσης μαλλιών με τη χρήση του SalonLab Smart Analyzer, δίνει τη δυνατότητα στους κομμωτές να αποδείξουν την άμεση επίδραση των συνθέσεων της σειράς Fibre Clinix στην εσωτερική δύναμη της τρίχας του κάθε πελάτη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τελευταία νέα, καινούρια προϊόντα και νέες τάσεις, ακολουθείστε το @schwarzkopfpro.greece στο Instagram.

Η νέα σειρά της Fibre Clinix είναι τώρα διαθέσιμη.

DPG Network